MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga [Ms] KamilxDMasters
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Eripee
Nicki osób posądzonych: KamilxDMasters
Najdokładniejsza data zdarzenia: dziś
Opis zdarzenia: AntyKnock
Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=Bu3xNueNlcI
Sugerowany wymiar kary: Perm
Serwer: MineSerwer.pl
----
na tym tylko widac twoje klatki i zaczoles nagrywac jak cie bilem :") jak weszles do pomieszczenia ciasnego najlepiej widac cos kto cos ma w nie ciasnych miejsach Tylko w obszarze duzym ;v Czysty jestem na tym widac klateczki twoje, Jak strzeliles pod koniec do mnie z luku to bylo widac ze odlecialem [pod koniec bylo widac ze odlecialem daleko jak strzelil do mnie z luku jak bylem pod wodą a po 2 widac prawie caly czas jak mnie odrzuca tylko poprostu gracz ma na luku Uderzenie II a na mieczu nie ma odrzut II
(20-February-2017 00:49:50)KamilxDMaster napisał(a): [ -> ]na tym tylko widac twoje klatki i zaczoles nagrywac jak cie bilem :") jak weszles do pomieszczenia ciasnego najlepiej widac cos kto cos ma w nie ciasnych miejsach Tylko w obszarze duzym ;v Czysty jestem na tym widac klateczki twoje, Jak strzeliles pod koniec do mnie z luku to bylo widac ze odlecialem [pod koniec bylo widac ze odlecialem daleko jak strzelil do mnie z luku jak bylem pod wodą a po 2 widac prawie caly czas jak mnie odrzuca tylko poprostu gracz ma na luku Uderzenie II a na mieczu nie ma odrzut II

Widać na filmie , że używałem "miecza bogów" 5/2/2 Ostrość ogien Odrzut, w prostym korytarzy nie ruszyłeś się nawet o kratke Smile
Pisze za Kamila bo przez ten tydzień nie będzie miał jak wchodzić ,zapomnialem wspomnieć,ze Kamil używa potek ,często leci na szybkości II i sile,nie cheatuje i nie cheatował ,jestem świadkiem bo go znam

I gdzie ty tam masz antyknock? Przez chwile widać było ze był na shifcie,a potemm strzelałeś do niego z łuku i odleciał ,nie widzę tu nic za co mógłby dostać perma Smile
Eripee na moje na tym filmiku nic nie widac wiec skargi na kamila tez nie powinno być Smile

WinkBig Grin

Ta Skarga powinna byc odrzucona
Odrzucone.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie