MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: pomysły o serwerze minefox.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam pomysł odnośnie serwera minefox.pl. gdy zmieniono by jego wersje na 1.8 i wyższe było by dodane mnóstwo dodatków więcej przedmiotów dekoracyjnych, budowlanych, więcej opcji.

Na jail dodać piekło dla wszystkich by każdy miał dostęp do większej ilości surowców i bloków. Zwiększony drop o 50% na mini gierkach.

Nowe 2 tryba z rozwojem umiejętności surwiwalem na różne wersje np:jedna na wersje 1.8 druga na 1.9.

Wiem że to wymaga wiele pracy ale mógłbym pomóc w budowie tego wszystkiego. Swoje myśli na temat tej propozycji napiszcie by każdy znał wasze zdanie.

jolo12321
Ekhem... Jest mały problem bo rpg i wvsp działają właśnie na 1.7.
Co do jailu to po co Ci bloki... Kwarc i glowstone można zdobyć na sektorach....
Po co robić survival na dwie wersje...
Tryby z umiejętnościami masz na rpg....

Na nie...
(18-February-2017 17:45:51)TheIroNGamePlay napisał(a): [ -> ]Ekhem... Jest mały problem bo rpg i wvsp działają właśnie na 1.7.
Co do jailu to po co Ci bloki... Kwarc i glowstone można zdobyć na sektorach....
Po co robić survival na dwie wersje...
Tryby z umiejętnościami masz na rpg....

Na nie...

teraz wychodzą wesje minecrafta 1.12 a minefox i te serwery na 1.7 staneły jak by wziąć i na wyższe wersje przenieść ten serwy
Spora część graczy gra właśnie na 1.7. Gdyby serwer został zmieniony na 1.8 to sporo graczy odeszłoby z serwera. Pomyśl, że właśnie niektórzy gracze mają za słabe sprzęty na granie na wersji 1.8. Na nie.
trzeba iść z postępem czasu
Wez ty myśl myślisz że setki ludzi będom kupować nowy
Sprzęt tylko dlatego że tak chcesz.
Wątek do kosza.

Pozdrawiam v0lbi Big Grin
ja dałem tylko propozycje
Na większość trybów wejdziesz na wersjach do 1.8.9

Z tymi dwoma Survivalami głupota, za dużo pracy, co by to niby dało?
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie