MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Straciłem Wzmocnionego!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie administratorzy gracze w tym wątku chciałbym zwrócić się do administracji serwera minefox.pl konkretnie szybkiego Banana mój problem polega na tym iż gdy myślałem że kończyłem z serwerem best RPG oddałem (co uważam za duży błąd) moje rzeczy w tym Wzmocnione ostrze Tyraela po kilku tygodniach moi znajomi znów zaczęli tam grać więc ja również. Gracz którego nicku nie będę podawał chyba że administracja się o to zwróci ale do rzeczy zwróciłem się do niego o zwrot ponieważ powiedział mi że zawsze mi może go oddać ale nie oddał dobro wolnie więc zaproponowałem mu sprzedasz mi zgodził się lecz nie mogę podać metody płatności w transakcji z nim (i nie to nie był peysafe card Dodgy) więc podałem kod pierwszy I on zwyczajnie mnie oszukał jak to u większości bywa. Proszę administracje o zwrot mojego przedmiotu mój nick w grze to NenteO i wiem że administracja nie odpowiada za Stracone Rzeczy lecz proszę mieć na uwadze że to nie byle jaki przedmiot. (przepraszam na ortografie gdyż na pewno gdzieś się pomyliłem)
[/size]
Trzeba było myśleć przed. Szczególnie gdy ten przedmiot nie został stracony przez bug serwera, tylko Twoją decyzję.
Dokładnie tak jak @up napisał.
Poza tym zrobiłeś jakieś ss kiedy on Ciebie oszukał? Jeżeli nie to nie masz na co liczyć :v.
Wątek do kosza, to nie błąd, twoje postanowienie. Nie trzeba było myśleć tak pochopnie
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie