Jaką klasę najbardziej polecacie, aby można było dzięki niej zdobyć dużo pieniędzy na następne?
Pirotechnik - dużo kasy dzięki łukowi zagłady, który podpala. Ogólnie lepsze eq startowe. Zawsze zabijam nim sporo osób w startowym, przy skillu nawet żelazni padną.
Ja osobiscie polecam paladyna bo zwieksza moc ataku mieczem o jedno. Poczatkowo duzej roznicy nie ma ale np zmocnisz sie boskim rogiem mocy lub potami sily 2 to roznica bedzie duza.
Jak @up
Paladyn jest dobry na początek. Osobiście go polecam, iż sam na niego zbieram i dużo o nim słyszałem.
Ja polecam ci tak jak Minik435 pirotechnika. Walcząc nim podpalasz, a gdy padniesz od razu otrzymasz kamienny miecz który jest lepszy niż drewniany, który mają inne klasy.
Z całego serca polecam PALADYNA .
Powody :
1. Zwiękoszone obr. od miecza
2. Na poczatek knock w mieczu , czasami sie przydaje
3. Potka życia na początek
4. W połączeniu z ''boskimi'' itemami możesz być niepokonany
Ja osobiście kupiłem tą klase jako pierwszą , i więcej klas już nie kupuję . Jestem z niej zadowolony
(26-March-2015 21:02:24)len00 napisał(a): [ -> ]Ja polecam ci tak jak Minik435 pirotechnika. Walcząc nim podpalasz, a gdy padniesz od razu otrzymasz kamienny miecz który jest lepszy niż drewniany, który mają inne klasy.
Mam już pirotechnika. Ale kasę w sumie zdobywasz dzięki lukowi. Zastanawiam się na kupnem paladyna lub berserkera. Co lepsze?
Berserker. Podpowiem tylko, że znalazłem coś, dzięki czemu jest on najlepszy.
Berserker jest spoko,a jak go nie chcesz to pirotechnika.