MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: BRUTAL LIFE - Wasze propozycje
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam. W tym wątku tak samo jak w tym z Real Life, tutaj możecie zamieszczać własne prośby, propozycje, co byście dodali itd. Kontrolę pozostawiam Wam Smile
Ja mam kilka również, ale zobaczę jak się będzie grać. Po 45 minutach ciężko coś stwierdzić Smile

//Edit// Proszę bez głupich propozycji, bo nasz Admin tego nie trawi Wink
Moją propozycją byłoby dodanie drużynowego tp. Wchodzi sie do pokoiku i tam sie tepa z ziomkami.
(17-February-2017 19:43:37)GTAMaster napisał(a): [ -> ]Moją propozycją byłoby dodanie drużynowego tp. Wchodzi sie do pokoiku i tam sie tepa z ziomkami.

jest do zrobienia, ale to moze i kiedys - na pewno nie na chwile obecną.
LOL ? Banan w końcu docenił mój pomysł XD
moim pomysłem na dodanie czegoś to dodanie jakieś jednostki np: antyterroryści taki pomysł =)
Dodawanie graczy do listy znajomych. Jak ktoś będzie w takiej liście to będzie można się do niego teleportować
1. Wprowadzenie do banku (czy tam profitu, jak to tam się nazywa ;d) wymieniarek.
2. Na lobby na liście trybów dodać BrutalLife wraz z ilością graczy na nim online.
Sometelbi
Typowy bezsens zniszczyło by to cała grę takie tepanie się do siebie.
Jedynie można było dodać gracza do listy znajomych i mieć z nim jakiś kontakt
Np. Pisanie na specjalnym chat itp.
Ale nie wiem co do tego bo se przecież gangi
Pozdrawiam Elite Wink
Na lobby dodanie statusu, poziomu graczy, po prawej stronie na lobby jest taka tabelka gdzie jest napisane ile graczy jest na danym trybie. Myślę, że by się przydało, może nie na chwile obecną bo teraz i tak jest 70/70 xD cały czas ;p 24/7 ale kiedyś tak, bo to dosyć populrany tryb myślę będzie.
@up Napisałem to 2 posty wyżej.

Takie troszku nieważne, ale wprowadzenie kasyna Big Grin
Stron: 1 2 3
Przekierowanie