MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Pytanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Mam problem. Chciałbym się zapytać o mini mapę. Otóż pobieram mapkę, dodaję do mods i nie działa. Jest ona w pliku .litemod . Mam crystal launcher. Jakby ktoś z Was mógłby podesłać mi link do mapki, na której widać graczy i można zaznaczać weipointy. Pozdrawiam.
Nie wiem jak jest w crystalu, ale jeżeli trzeba, to zainstaluj forge /// Pobierz shinigme to krok po kroku powiem ci, jak zainstalować KAŻDĄ modyfikację /// Upewnij się, czy pobierasz na dobrą wersję mody
W crystal launcherze jest już wgrany forge. To znaczy, jak uruchamiasz minecraft to się pobiera i instaluje. Potem wszystkie mody działają tylko ten nie Sad
A jakiego moda pobrałeś ?
Ja bym ci polecił zmienić louncher /// poszukać paczki (w crystalu) z modami, które cie interesują.

@up pisał, że chodzi o mini mapę
Grzesiek pobrałem z tej strony: https://minecraft.curseforge.com/project...es/2375704 , wrzuciłem do paczki pisało: czy chcesz zainstalować następującego moda? Dałem ok ale nie działa... w ogóle nie wyświetla tego w mods w grze. Na 1.7.2 normalnie działa mapka...
Proszę zamknąć.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie