Z racji że wystartował nowy tryb - Brutal Life - na mineserwer.pl pisze ten wątek abyście mogli w nim składać wszelkie bugi, problemy, zapytania dotyczące tylko i wyłącznie Brutala. W swoim czasie na pewno Banan będzie je naprawiał

Oczywiście opisujcie dokładnie swój problem lub zgłaszany bug.
(17-February-2017 16:53:54)Camrakor_13 napisał(a): [ -> ]Z racji że wystartował nowy tryb - Brutal Life - na mineserwer.pl pisze ten wątek abyście mogli w nim składać wszelkie bugi, problemy, zapytania dotyczące tylko i wyłącznie Brutala. W swoim czasie na pewno Banan będzie je naprawiał
Oczywiście opisujcie dokładnie swój problem lub zgłaszany bug.
dlaczego w skrzynkach nic nie ma???
Żadne przystanki nie działają

.
@up przystanki juz dzialaja - banan na chacie pisał na Brutalu
VeXeLeQ może kupili doładowanie konta ? xD
Nie działają sprzedawcy motorów na mieście.
Problem polega na zlym opisie questa:
przychodzimy do Zniwiarza ktory w opisie mowi nam zeby zabic 40x triade a gdy tego questa przyjme dostaje zadanie
Zabij 30 triady
Chodzę sobie na mieście, rozmawiam z gangiem, kiedy nagle zostaję kicknięty z serwera i wyskakuje informacja, że tryb nie może pomieścić więcej osób. Mam teorię, czemu mogło się tak stać - jak wiadomo, serwer BL ma 70 slotów, a brutale mogą sobie wbić od tak do gry, nawet jak jest max ludzi. Akurat miałem pecha, bo jakiś brutal wbił i akurat mnie kicknęło. Proponuję, aby było tak jak na starcie RealLife - osobne sloty dla graczy, osobne dla brutali, ponieważ to trochę chamskie, jak grasz, grasz i nagle kick bo wbił jakiś brutal.