MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Brutal LIFE - Otwarcie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witajcie,

w dniu dzisiejszym zostanie otwarty brutal life - pamiętajcie że jest to tryb który będzie wyważany/poprawiany więc na dniach wiele rzeczy może wyglądać inaczej niż dziś.

Od razu Was uprzedzam że nie będzie tak prosto jak na GTA. Tu żeby wygrać z gangami nie wystarczy wbić niczym kozak z kawałkiem drewna... tryb jest znacznie bardziej realistyczny i gang kilku osób bez problemu zabije Was szybciej niż wy uwalicie choćby jednego członka! Dlatego warto próbować walczyć w grupach lub korzystać z innych środków zarobkowania.

Proszę także aby zgłaszać na forum wszelkie błędy jakie napotkacie, osoby wykorzystujące je dla swoich korzyści oczywiście otrzymają bana.

Start już dziś - godzina nieznana tak więc czuwajcie Smile

Usługi zgodnie z prośbą są aktywne zarówno na serwerze jak i w forumowym sklepie: http://mineserwer.pl/sklep/

Z czasem na pewno będzie łatwiej, pojawią się też unikalne event czy konkursy typu wyścigi.
ODPALAJ!!!!! ALBO UNSUB XD

z całym szacunkiem xd
Czekamy z niecierpliwością xD
ODPALAJ TRYB BANAN XD
To czekamy z niecierpliwością XD Big Grin Wink
Ooo tak! W końcu się doczekałem Big Grin! Pierwsze co to idę zwiedzać miasto Tongue.
Bananie, włącz to teraz! Bo nie chce czekać kilku godzin na włączenie :v
A może uda mi się poczekać na otwarcie :v Bo jestem niecierpliwy
Teraz poważnie, odpal teraz o 15:00 ;-;
Polecam każdemu, kto będzie grał na tym trybie o zainwestowanie w dodatkową pomoc w postaci minimapy na drugim ekranie/pulpicie (jak kto woli Big Grin), gdyż mapa główna trybu jest ogromna i na 100% każdy nowy może się pogubić szybko bez tej mapy.

Link do mapy: http://mineserwer.pl/mapa

Oczywiście ja również czekam na start trybu, więc powodzenia każdemu po otwarciu, mam nadzieję że się wspólnie zgramy/dogadamy i... życzę miłej gry Smile
Heh, super mam tylko pytanko czy na royalu i minecraftowo też to będzie otwarte dzisiaj?
(17-February-2017 16:11:40)SuicideSquad napisał(a): [ -> ]Heh, super mam tylko pytanko czy na royalu i minecraftowo też to będzie otwarte dzisiaj?

Najpewniej nie będzie w ogóle, gdybyś śledził na bieżąco co mówie to byś wiedział;s
Stron: 1 2
Przekierowanie