MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: skarga ktos z administracji
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
No więc dziś około 17:50 - 17:40 budowałem sobie ładnie gildia z lukaszem i czarnącyfra a tu nagle jebut i cały dach nam wysadziło
Jako jedyny z nas byłem przy tym i muszę powiedzieć ze podejrzewam któregoś z administratorów i proszę o sprawdzenie logów
Ogólnie na dachu nie było zadnych creeperów ani tnt, naszej gildii jeszcze nikt nie znalazł wiec nie była to z pewnoscią armatka
Nie widziałem tam nawet lecących tnt a jedyne co zauważyłem to białe dymki które powstają w około wybuchu
Budowanie zostalo zablokowane na 120 sec wiec to z pewnoscia wybuch
Ogulnie wydaje mi się że któryś z administratorów bawił się komendami straty są niewielkie w 20 min odbuduje jednak proszę o wyjaśnienie bo to że ci w biały dzień wywala pół bazy w powietrze nie jest normalne...
Bo jak nie widać co wysadziło to od razu wina administracji Smile
Serwer?
Jedyny kto mogl to zobic to jestem ja i kalis. W tych godzinach nic nie bylo robione. Przynajmniej ja nic nie robilem. Teplem sie do twojej gildi i rozejrzyj sie dobrze, czy do okola nie ma zadnej armatki Wink
nikt nie wszedl nam na teren serwer to MF
nikogo nie oskarzam jednak wygladało tak ze patrze sobie planuje wieżyczki a tu nagle lup nei było zadnych tnt jedyne co widzialem to ten bialy dymek od tnt i znikajace bloki XD
Pozatym mało jaka armatka bylaby w stanie walnac idealnie w sufit w sam srodek i zrobic wybuch który rozwalil by kilkaset cobblestone
to wygladalo jak by ktos z /v uzyl komende z tąd te podejrzenia
Na /v nie da sie nic robic, jest to zabezpieczone. Pokazac ci jakie buduje armatki? Nie bronie siebie jbc, tylko bronie administracje, ktora zawsze jest zla i wykorzystuje permisje. Oczywiscie to sarkazm.
dobra spoko widze ze I tak w ten sposob nic nie osiagne bo nie mam zadnych dowodow bo nwm czemu nawet logi mi sie z dzisiaj nie zapisaly
Skoro mowisz ze nie byl to nikt z administracji to mozna zamknac
Niech ta sprawa na zawsze bedzie tajemnica XD
Nie nie bedzie tajemnica tylko bedzie dowodem na to ze administracja jest zawsze zla. Oczywiscie to sarkazm.
Przekierowanie