Nazwa użytkownika zbanowanego : DJScoty
Jesteś recydywistą?:Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: ponieważ nie sprawdzono mnie i byłem na blazingpacku
Treść Bana: Cheaty złamano regulamin
Serwer: Royalcraft.pl
Administracja nie ma obowiązku sprawdzac każdego gracza, w którym coś widzi. Podaj jakieś argumenty do tego, że jesteś niewinny albo coś. Albo admina który Cię zbanował.
(13-February-2017 15:32:38)MiszczU napisał(a): [ -> ]Administracja nie ma obowiązku sprawdzac każdego gracza, w którym coś widzi. Podaj jakieś argumenty do tego, że jesteś niewinny albo coś. Albo admina który Cię zbanował.
Kilka dni temu (z 2/3) Angelikaaa sprawdzała mnie i nic nie miałem cheatów. Teraz nagle ktoś mi wyjeżdża z banem bo mam niby haxy no weźcie ogarnijcie tą administracje.
(13-February-2017 15:46:30)DJScoty napisał(a): [ -> ] (13-February-2017 15:32:38)MiszczU napisał(a): [ -> ]Administracja nie ma obowiązku sprawdzac każdego gracza, w którym coś widzi. Podaj jakieś argumenty do tego, że jesteś niewinny albo coś. Albo admina który Cię zbanował.
Kilka dni temu (z 2/3) Angelikaaa sprawdzała mnie i nic nie miałem cheatów. Teraz nagle ktoś mi wyjeżdża z banem bo mam niby haxy no weźcie ogarnijcie tą administracje.
a zbanował mnie pomocnik DominikPL1590
Cheaty można zainstalować i 5 minut po sprawdzaniu, więc tutaj to nie ma znaczenia.
dobra ja ide se kupić ub bo z wami to szkoda gadać
Widzę że już kupiłeś UB (na nicku DJScoty nie ma bana)
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.
Pozdrawiamy,
Administracja
serwera