12-February-2017, 20:46:50
Witam, dziś powiem wam jak na serwerze ustawić mocne hasło. Nigdy nie wpisujcie /login haslo haslo bo wtedy prawdopodobieństwo kradzieży jest naprawdę duże. Proponuje wam w tym wątku ustawienia hasła bardzo mocnego aby kradzieże nie występowały tak często. 
KROK 1. Na początek hasła proponuje jakiś wyraz np. Krokodyl. Najlepiej jeśli zamienilibyśmy go na język Albański. Krokodyl po albańsku to Krokodil.
KROK 2. Po wyrazie Krokodil należy wpisać jakąś liczbę np:. 39
KROK 3. Gdy to juz napiszemy warto dodać jakiś krótki wyraz np:. MaFr
KROK 4. Wiemy że mamy takie znaki - ; + ; = ; * ; : ; istnieją więc je wykorzystajmy np:. 412+543=-1-(+3)*4:100=0.
KROK 5. Myślę że na koniec powinniśmy dodać !,.{}? i MAMY HASŁO
Gdy dodamy to wszystko wychodzi nam : Krokodil39MaFr412+543+-1-(+3)*4:100=10!,.?
Wiem że bardzo długie ale czasami naprawdę przydatne. Oczywiście musicie wymyślić inne hasło xd bo to jest aby wzór.
-------------------
z poważaniem, Rezus_Polska
POMOGŁEM ? DAJ DIAXA !!

KROK 1. Na początek hasła proponuje jakiś wyraz np. Krokodyl. Najlepiej jeśli zamienilibyśmy go na język Albański. Krokodyl po albańsku to Krokodil.
KROK 2. Po wyrazie Krokodil należy wpisać jakąś liczbę np:. 39
KROK 3. Gdy to juz napiszemy warto dodać jakiś krótki wyraz np:. MaFr
KROK 4. Wiemy że mamy takie znaki - ; + ; = ; * ; : ; istnieją więc je wykorzystajmy np:. 412+543=-1-(+3)*4:100=0.
KROK 5. Myślę że na koniec powinniśmy dodać !,.{}? i MAMY HASŁO

Gdy dodamy to wszystko wychodzi nam : Krokodil39MaFr412+543+-1-(+3)*4:100=10!,.?
Wiem że bardzo długie ale czasami naprawdę przydatne. Oczywiście musicie wymyślić inne hasło xd bo to jest aby wzór.
-------------------
z poważaniem, Rezus_Polska
POMOGŁEM ? DAJ DIAXA !!