pisałem wiele razy. aż piotrkovsky napisał ze nie będzie sprawdzal banow od ac bo był szum i jak sprawdzali było inaczej. a może ja jestem wyjątkiem i jestem czysty nawet mnie nie sprawdzicie ?! co za admini ! dostaje się bana za nic i cię nie sprawdzą WTF. a gdy jakiś admin wysyla że unban jest nie przyjęty to pod spodem pisze : przysługuje ci jedno odwołanie od bana skoro nie miałem żadniego unbana
"Antycheat,, się nie myli musisz walnąć kilka razy w boty którę są koło ciebie wtedy automatycznie dostajesz bana.
(12-February-2017 18:28:03)Froxivip napisał(a): [ -> ]"Antycheat,, się nie myli musisz walnąć kilka razy w boty którę są koło ciebie wtedy automatycznie dostajesz bana.
wkurza już mnie to ! jest to łatwe sprawdzasz jestem czysty i mnie nie ma a tak to będe tu spamił bo się nie poddam więc niech będę tym wyjątkiem zbanowanym przez ac i sprawdzony oraz czysty
(12-February-2017 18:34:17)oliwier1234 napisał(a): [ -> ] (12-February-2017 18:28:03)Froxivip napisał(a): [ -> ]"Antycheat,, się nie myli musisz walnąć kilka razy w boty którę są koło ciebie wtedy automatycznie dostajesz bana.
wkurza już mnie to ! jest to łatwe sprawdzasz jestem czysty i mnie nie ma a tak to będe tu spamił bo się nie poddam więc niech będę tym wyjątkiem zbanowanym przez ac i sprawdzony oraz czysty
Mogłeś już dawno usunąć cheaty nikt cię nie sprawdzi

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.