12-February-2017, 13:09:15
Organizuję wraz z Dominkiem cotygodniowe Losowanie Lotto 

Poniżej kilka zasad Losowania Lotto na serwerze:
1. Aby wziąć udział w losowaniu należy wpłacić na konto lottomanxd symboliczną sumę 50$ konto nie musi być aktywne by otrzymało pieniądze. Nie masz tyle pieniędzy? Pisz na PW! Nie zawsze taka kwota obowiązuje - często losowanie jest darmowe 
2. Swoje liczby podajemy tutaj, w tym temacie.
3. Wpłat można dokonywać na różnych trybach serwera Mineserwer.pl: Survival, PvP, Gun PvP, Waterblock, Skyblock+
4. Screen z wpłatą należy wstawić w poście ze swoimi liczbami bądź wysłać do mnie lub Dominika
5. Losowanie odbywa się w każdą sobotę lub niedzielę, w te dni są też publikowane wyniki losowania
6. Nagroda każdego losowania to 80000$ na trybach wyżej wymienionych, co 2 tygodnie kumulacja.
7. Losowanie liczb odbywa się na jednej ze stron do tego przeznaczonych, jest nagrywane, a wyniki publikowane tutaj.
8. Za trafienie 5 liczb gracz otrzymuje nagrodę główną, za trafienie 4 - 7500$, za trafienie 3 - 2000$
9. W przypadku kilku zwycięzców wygrana jest dzielona na ich liczbę.
10. Nie spamujemy, jedno losowanie jest równe jednemu postowi z wybranymi numerami
11. Wybieramy 5 liczb z 36
12. Jeśli podczas jednego losowania zgłosi się dużo osób to następne lotto będzie za darmo.
Przykładowy wzór:
Moje liczby: 1, 2, 3, 4, 5 Screen:
Moje liczby: 1, 2, 3, 4, 5 Screen: