12 lutego dostałem bana na zawsze za rzekome złamanie regulaminu tytuł tego bana to "obraza rodzica", owszem, przyznaje się do tego
ale chodzi mi o to że po ponownym przeczytaniu regulaminu
nic nie pisało o kulturze słowa czy obrażaniu innych graczy i jego rodziców
proszę o szybką pomoc, ponieważ wydaje mi się ze ten ban nie jest odpowiedni do zaistniałej sytuacji, a dostałem tego bana od policjanta (nie pamiętam nicku)
(12-February-2017 01:50:14)Szymas napisał(a): [ -> ]12 lutego dostałem bana na zawsze za rzekome złamanie regulaminu tytuł tego bana to "obraza rodzica", owszem, przyznaje się do tego
ale chodzi mi o to że po ponownym przeczytaniu regulaminu
nic nie pisało o kulturze słowa czy obrażaniu innych graczy i jego rodziców
proszę o szybką pomoc, ponieważ wydaje mi się ze ten ban nie jest odpowiedni do zaistniałej sytuacji, a dostałem tego bana od policjanta (nie pamiętam nicku)
Wszystko w regulaminie masz napisane
§1 Ogolne zasady
6.Obowiązują ogólnie pojęta zasada dobrego wychowania, ograniczonego zaufania, netykiety i normy socjalne. Na całym serwerze panuje zakaz używania przekleństw i słów powszechnie uznawanych za wulgarne bądź obraźliwe czy rasistowskie.
§4 Obowiązki - Rozgrywka na serwerze
5.Zabrania się używania wulgaryzmów, obraźliwych słów bądź treści w stosunku do użytkowników, administracji lub serwera.
Na serwerach naszych za obrazę rodzica/rodziców stosowany jest ban (Perm) skoro sam się do tego przyznałeś to nie ma co ciągnąć tego. Po co w ogóle pisać takie głupoty co to jest bazar. ?
Co do regulaminu gdzie ci nie pisało, ? skopiowałem ci nawet przeczytaj jeszcze raz.
Alex dokładnie wyjaśnił

temat nadaje się tam gdzie każdy, który się nie nadaje
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.