MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Problem z Elfickim Łukiem woj vs potw 1
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dnia 11.02.2017 zakupiłem Elficki Łuk na serverze MINESERWER.PL w trybie wojownicy vs potwory 1 I nie liczą mi sie z niego zabójstwa proszę mi pomóc.Angry
Zabójstwa na stronce wolniej się aktualizują, dlatego Ci nie pokazuje, że dostajesz kille (poczekaj kilka godzin i powinno być ok). Pamiętaj, że zawsze jeśli po zabiciu moba pojawiają się w okół ciebie płomyki to znaczy, że zaliczyło ci killa.
(11-February-2017 21:41:47)Dzeremi500 napisał(a): [ -> ]Zabójstwa na stronce wolniej się aktualizują, dlatego Ci nie pokazuje, że dostajesz kille (poczekaj kilka godzin i powinno być ok). Pamiętaj, że zawsze jeśli po zabiciu moba pojawiają się w okół ciebie płomyki to znaczy, że zaliczyło ci killa.

No mam płomyki lecz czekałem kilka godzin i nic logałem wyłączałem kompa i wgl i nie ma ://
(11-February-2017 21:41:47)Dzeremi500 napisał(a): [ -> ]Zabójstwa na stronce wolniej się aktualizują, dlatego Ci nie pokazuje, że dostajesz kille (poczekaj kilka godzin i powinno być ok). Pamiętaj, że zawsze jeśli po zabiciu moba pojawiają się w okół ciebie płomyki to znaczy, że zaliczyło ci killa.

Wiesz co moge zrobić/?
wszystko dziala jak nalezy strona nie aktualizuje statystyk na biezaco.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie