MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Odnośnie Bana
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam szanownych Adminów graczy w dniu 11.02.2017 dostałem zbanowany na serwerze Cretive Za zbudowanie klubu jak to napisana w banie 'Go Go'. Ale to nie był klub 'Go Go' tylko klub nocny jak pisałem na czacie .Ten klub nie łamie zasad regulaminu serwera ale zostałem zbanowany za coś czego nie zrobiłem. Prosze o jak najszybszą odpowiedz i unbana Dziękuje Big Grin

Ps: Prosimy o znowienie naszej działki ponieważ została usunięta a nad tym KLUBEM NOCNYM pracowaliśmy pare tygodni liczę ze admini docenią naszą prace DZIĘKUJE!

Działka : CTplay i WhiteTigerGreat
Klub nocny czy klub go go - nie ma róznicy, za to jest ban - wszystko pisze w regulaminie. A poza tym kłamiesz, ze masz pozwolenie od administratora Wink
(11-February-2017 19:29:06)Pawlo565 napisał(a): [ -> ]Klub nocny czy klub go go - nie ma róznicy, za to jest ban - wszystko pisze w regulaminie. A poza tym kłamiesz, ze masz pozwolenie od administratora Wink

Pyałem się admina czy można otworzyć klub nocny i napisał wczesniej że nie może to być klub GO GO ale nocny owszem

Pyałem się admina czy można otworzyć klub nocny i napisał wczesniej że nie może to być klub GO GO ale nocny owszem
Z tego co wiem to zbudowałeś klub go go na swojej działce.
Link : http://mineserwer.pl/Temat-SKARGA-MF-CTplay
Tutaj są wszystkie screeny z twojej działki, za które zostałeś zbanowany.
ps : zrobiłeś na serwie ostry spam reklamując klub..
Klub nocny to nie jest klub 'Go Go' zrozumcie :]
UB i tak nie dostaniesz, a jak pisałem wcześniej - nazwa moze byc i "klub dzienny" (wiem- slaby przyklad ;p ) ale to co w nim jest to już inna sprawa ;v
Można kosz Smile
Klub nocny ---> Klub nocny, klub muzyczny lub po prostu klub – miejsce organizacji występów muzycznych i artystycznych, imprez tematycznych lub po prostu miejsce spotkań młodych ludzi, którzy bawią się przy akompaniamencie muzyki, najczęściej opracowywanej przez DJa lub grupę DJ-ów.
Banujesz a nie wiesz za co mylisz klub nocny z klubem go go .. tu nie chodzi o nazwę ...
Nie ma co sie kłócić - UB i tak nie dostaniesz - pisałem to w poprzednich postach w tym wątku.
Stron: 1 2
Przekierowanie