MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: FORUM - Wiadomości PW
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Siemka.

Od jakiegoś czasu zaczeła mnie irytować blokada czasowa podczas wysyłania wiadomości PW.
Chodzi o to, że wiadomości PW można wysyłać w wyznaczonych odstępach czasowych.

Nie raz zdarzało mi się pisać z 6 osobami na raz.
2 osoby pytają o gildie, 1 osoba o coś na forum, a z następnymi 2 osobami poprostu piszę.
I gdy za każdym razem po wysłaniu wiadomości trzeba czekać to tamta osoba zdąrzy odpisać, inne zaczną się dopytywać czemu nie odpisuję i przyjdą jeszcze nowi bo chcą coś kupić. To wtedy już zupełnie nie ma czasu na chatbox'a i sprawdzanie innych wątków.

Prosiłbym o zniesienie blokady czasowej lub zmiejszenie oczekiwania do 10 sec.
Myślę, że to nie zmieni dużo, a jeżeli chodzi o spamerów to mamy opcję "ignorowani"

Pozdrowienia, Młody.
Ja osobiście jestem na tak.
Chociaż nie zdarza mi się tak bardzo czatować na PW myślę że taka opcja była by bardzo pomocna gdyby naszła taka sposobność pisania.
Moim zdaniem Na Neutral
dlaczego?
Bo czasami ja I nie tylko mamy spam na msg.

A z drugiej jak pisze z czterema kolegami to trochę uciążliwe
Jestem za wprowadzeniem tego pomysłu też mam często tak że piszę do paru osób i muszę czekać aby odpisać do każdej.
Na tak !!!!
A JA COŚ DODAM OD SIEBIE.

Może by tak troszeczkę zwiększyć przestrzeń PW?... bo coś ostatnio za często trza czyścić..
A coś od mnie ?
Koło napisu (znajdź wszystkie posty) pod postami graczów jest napisane [PM] a nie [PW] !
Saibot, bo to jest z angielskiego.. Private Message.
Jestem Na Tak.
Zapewne się to przyda, ja spamu nie mam, ale jak wcześniej napisała Creepcia można też byłoby dać większą przestrzeń, no i ta blokada.

Na Tak!
Na tak!!!
Stron: 1 2 3
Przekierowanie