MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Przykro mi!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick: emilluzak

Nick osób posadzonych: MiszczU, Dzeremi,kubixlol, Foxiu, alexkox55,lokwson, Theirongameplay

Opis zdarzenia: gracze dają mi - za to ze w rekrutacji na policjantow MF robie im konkurencję, a nawet jak robie to nie mogę spróbować szczęścia na MF jak mi nie wyszło na ms? !

Sugerowana wymiar kary: z - na forum / bany

Proszę żeby osoby posadzone sie nie wypowiadał

Jak coś nie trzeba scena bo można wejść w moje staty na forum Wink
Czy tylko ja się zaśmiałem ? xDDDD
Ja nie mam na celu: Konkurowania z kimś, a jesli nawet Ci dalem -, to przecież administracja wybiera przyszłych policjantów, a nie gracze, ja tylko wyraziłem swoją opinię w postaci [-].

@Edit: Moim zdaniem skarga do kosza
Po 1. Robisz rekrutacje na MF, ale grasz na MS
Po 2. Gracze mają prawo się wypowiadać
Po 3. Nie wiem na co liczysz - bany? Za co? Ludzie mają prawo dawać skoro to jest.
Pozdro
Dałem Ci minusa bo :
Po pierwsze: piszesz podania na kazdym serwie. Napisałes na ms teraz ma mf ..
Po drugie: Nie podoba mi się twoje podanie więc mogłen wyrazić swoja opinie.
Po trzecie: Skarga do kosza ..
Jezu!!!!! Gram tez na MF!!!! Na gun pvp!!!!!
Skarga nie ma sensu, dają Ci oceny negatywne iż nie podoba im się Twoje podanie. Spróbować każdy może więc nie pisz, że ci nie dają spróbować.
Hahah a po za tym możecie Mo dać neutrala ja mam mało +...
Plusy nic nie znaczą, śmiało mi też możesz dać minusa pod podaniem. Po prostu dałem minusa, bo uważam że się nie nadajesz na policjanta, cały czas zmieniasz serwer na którym chcesz nim być. Tak jak napisał @Iron, to administracja wybiera policjantów.
PS. Czemu osoby posądzone mają się nie wypowiadać? Bo chcesz żeby plusy zostały usunięte. Nawet nie masz zamiaru dać możliwości obrony się posądzonym, w tym przypadku mnie.
Człowieku, co z tego, że masz mało plusów? Każdy ma prawo wyrazić o tobie swoją opinię, w tym przypadku negatywną, patrząc na twój poziom ogarnięcia, pisanie wszędzie podań, czy brak umiejętności przyjęcia krytyki. Ja właśnie tak zrobiłem, nie podoba mi się w tobie wiele rzeczy, jak robienie multikont na forum, by dawać sobie plusy, pisanie podania na MF, gdy nie rozpatrzono pozytywnie twojego podania na MS oraz robienie tzw. "minus za minus", tj. ktoś dał ci minusa pod podaniem to odpowiadasz tym samym (przykład był pod rekrutacją MS), w dodatku jesteś osobą nieogarniętą. Stąd nasza negatywna opinia o tobie.
I sam w tej skardze się żeś ośmieszył i udowodnił jakim jesteś graczem...

GunPVP - trybem bym tego nie nazwał tylko serwerem dla nudów a jeśli gra tam jakaś większa liczba osób to pozdro...

#repkirzyciem - i czemu mnie to nie dziwi, ból tyłka za to że ktoś ci dał ujemne punkty reputacji

a np. powód nadania repki typu "Nie dostałeś się na MS to na MF piszesz? Zdecyduj się w końcu który serwer chcesz..." to nawet ja raz zastosowałem i osoba ta nie miała pretensji do mnie, więc jesteś pierwszym który ma do tego zażalenia i to bezpodstawne...

Finalnie skarga jest do niczego i tylko pogarsza twą sytuację w rekrutacji, więc dobrze się zastanów czy chcesz mieć jakieś szanse czy wolisz być "nieznośną larwą" na forum...

SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie