MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: ktoś mi gra na moim koncie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam.Jeśli zły dział to prosze o przeniesienie.Gracz jakiś gra na moim nicku czyli na mateusz2015_5102 z powodu że:
Najpierw to się zaczeło gracz poprosił mnie na wojownicy vs potwory 1 o to czy bym niechciał doładowania konta na tym trybie bo mówił że ma 950 zł na koncie a abonament mu się kończy i ja zgodziłem się na to noi czekałem zmieniam nick wchodze na serwer a ten siedzi i gra na moim koncie w best rpg spamiłem mu na czasie komendą msg żeby wyszedł a on nic nie odpisuje.Teraz prosze administracje żeby temu graczowi dała administracja ban na adres ip na moim nicku nie żeby mój nick był nie banowany.Przepraszam za niewyraźne pisanie ale się denerwuje bo tamten siedzi na moim koncie.
mój nick z serwera to mateusz2015_5102
Proszę dać tamtemu graczowi ban na adres ip i żebym konto odzyskał
Zmień sobie hasło /changepassword <stare> <nowe>, a jak nie masz całkowitego dostępu do konta - zamawiałeś sam jakąś usługę?
Zapoznaj się z tym wątkiem: http://mineserwer.pl/Temat-Straci%C5%82e...formacjami
Pokaż screeny na dowód. Możliwe, że można by Ci pomóc
[Obrazek: 52ec17dc7161.png]

Nie zamawiałem żadnej usługi.
Nie mam dostępu do konta bo gracz jakiś gra na moim.
Cytat:Najpierw to się zaczeło gracz poprosił mnie na wojownicy vs potwory 1 o to czy bym niechciał doładowania konta na tym trybie bo mówił że ma 950 zł na koncie a abonament mu się kończy i ja zgodziłem się na to noi czekałem zmieniam nick wchodze na serwer a ten siedzi i gra na moim koncie

Czy podałeś tej osobie hasło?
(10-February-2017 14:22:06)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]
Cytat:Najpierw to się zaczeło gracz poprosił mnie na wojownicy vs potwory 1 o to czy bym niechciał doładowania konta na tym trybie bo mówił że ma 950 zł na koncie a abonament mu się kończy i ja zgodziłem się na to noi czekałem zmieniam nick wchodze na serwer a ten siedzi i gra na moim koncie

Czy podałeś tej osobie hasło?

tak ale zmienione komendą /changeepasword
No to sam jesteś sobie właśnie winien.
pomóżcie mi zbanujcie mnie na adres ip ale ten ip na którym tamten gracz gra
Po pierwsze, na IP banów nie ma i nie będziemy nikogo banować za Twoją głupotę.
Wszelkie informacje na temat nowego hasła uzyskałeś w 2 poście. Nic więcej nie można w tej sytuacji zrobić, biorąc pod uwagę fakt, że sam podałeś hasło.
Stron: 1 2
Przekierowanie