Mój Nick Na Serwerze: Chocorozec_xxx
Nick Osoby Posądzonej : xXxKijekxXx
Data Zdarzenia : Około godziny 11:31 2017-02-10
Dowody:
![[Obrazek: image.php?di=9L56]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=9L56)
Opis Zdarzenia: Osoba O nicku xXxKijekxXx Prosi Mnie i innych abysmy go wspomogli i dali mu 10mln Co jest podane w ss.
Sugerowany Wymiar Kary: Perm ban
Serwer: Minefox.pl
[/size]
Emmmm.. podaj tu chociaż 1 paragraf regulaminu karzący za to co opisałeś w poście -,-
prosić może, nic w tym złego jeśli tylko tym nie spamuje ...
tak bdw.. 100 mln (nie 10..ss..) na jail dla lepszego gracza to grosze ..
Następnym raze pomyśl wgl co piszesz.. Jak dla mnie Kosz ;p
Ale chwila
Niedawno na serwerze zdarzylo sie, ze gracze przez tabliczki które sobie sami stawiali sprzedawali o wiele drożej niż normalnie, czy to przypadkiem nie jest to?
Jeżeli się mylę to przepraszam, do kosza.
Emmmm.. podaj tu chociaż 1 paragraf regulaminu karzący za to co opisałeś w poście
Nie Ma tego w regulaminie, ale uważam że jest to nie fair, w porównaniu z graczami którzy nie idą " Na Łatwiznę". Skoro Tego Nie ma w regulaminie to znaczy że co? Hmm.. To Tak Jakby w Regulaminie nie było " Nie spamić " I już by można było spamić?
Gracz chce sobie po prostu zarobić sprzedając drewno..
On nie robi jak 10% graczy poprzedniej edycji bugując AdminShop który Kalis naprawił w obecnej edycji....
Wracając do poprzedniej edycji zanim gracze odkryli adminshopa można było robić normalne sklepy przy użyciu takich oto tabliczek z Sell lub Buy.
Jak dla mnie również kosz.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.