MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] JakuBest
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : JakuBest
Jesteś recydywistą?: Nie.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ nie miałem KillAury ani nie zrobiłem nic nie zgodnego z regulaminem.
Treść Bana: Zostales zbanowany na zawsze przez CONSOLE za Jestes zbanowany na ta siec za KillAura Regulamin zlamany! Odbanuj sie, wyslij sms MFBAN.jakubest na numer 92045 (koszt 24,60zl).
Serwer: minefox.pl

Grałem sobie na pvp kit i nagle mi się pokazało że dostałem bana, nie wiem dlaczego tak się stało. Mam nadzieję, że dasz mi UNBANA, ponieważ nic złego nie zrobiłem. Uważam, że CONSOLA się pomyliła. Nigdy nie oszukiwałem. Proszę o unbana.
Consola = AC
musisz uderzyc w ulamku sekundy AC z przodu , potem z tylu i znowu z przodu a to jest możliwe tylko z wspomagaczami da się to zrobić , watpie żebyś UB dostał ....
CONSOLA na poczatku sie mylila miala bledy a teraz? watpie zeby consola sie mylila
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie