MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Wkurzajace osoby...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nie które osoby wkurzaja ludzi w hotelu jak np. Thelittles tu dam film https://www.youtube.com/watch?v=FBEw4HhU...e=youtu.be
( Przepraszam ze krótki ale to mnie wkurzylo i chcialem zeby to jakos wyszlo )
Zawsze możesz robić skargi, ale za brak chęci opuszczenia lokalu bana nie ma ;p
Wiem ale chcial bym przyn. dla niej ostrzeżenie !
Mnie dzisiaj "odwiedziła" i nie chciała wyjść pewna para (skow i Ula_UlaskaPL nie pamiętam całych nicków). Przeklinali na czacie i wyzywali mnie i moją siostrę, a w naszym lokalu zrobili sobie home (byli małżeństwem) i się tepali.Angry Dodgy
A co tam na chacie pisales? Jak wziąłeś strzałkę do góry? Sam podchodzisz pod bana...
Wprowadziłem update, działa już na msie na mfie i mcsurvi bedzie działać od jutra.

Od teraz każdy ma automatycznie blokadę do wchodzenia do zajętych mieszkań - wchodzić może tylko właściciel i osoby które dodał jako współwłaścicieli!
chociaż nie... wyłącze to bo to przecież nie ma sensu... w ten sposób nikt nie będzie mógł prowadzić sklepów w mieszkaniach.
włonczcie to
Można by było zrobić możliwość zablokowania swojego mieszkania dla innych graczy, to tylko sugestia Tongue
Każdy gracz ma prawo stać prawie wszędzie gdzie chce I nie ma za to bana chyba że ktoś utrudnia grę :
Takie jest moje zdanie to Real Life jeżeli ktoś będzie stał koło twojej bramy w realu i będzie gadał sobie z kolegą to zadzwonisz na policję ??
Nwm co myślę inni Tongue
Stron: 1 2
Przekierowanie