MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja/Prośba
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wiem że Banan i Piotrovsky mnie nie lubią ale myśle że za to mnie nie skrytykują ...

Mam propozycje aby dodać coś co powinno zostać dodane już dawno.Chodzi mi o działki , a dokładniej o komende /dzialka odwiedz (nick).Ta komenda działa ale możemy się tepnąć tylko na działkę gracza który jest na RPG dostępny.Czy zostanie dodana możliwość tepania się na działkę mimo że gracz nie jest dostępny  , pomagam graczowi zbierac na blogo i daje klejociki do jego skrzyni na działce ale nie mogę sie tepnąć jak go nie ma ....

Nie chodzi mi tu tylko o moją potrzebe ale również myśle że gracze uważają podobnie jak ja ...
Na nie. Po co to komu...
/plot visit [nick] wpisz
Ale nie do końca rozumiem, tu napewno nie chodzi o lubienie kogoś, może po prostu Twoje pomysly były nieprzemyslane.
@Up jednym z moich pomysłów było obniżenie lekko progu lvl bo wbijać około 5-7 milionów expa na 120 lvl to trochę dużo , rozmawiałem z graczami o podobnym lvl do mojego ( 96 ) a nawet wyższym i również mnie poparli.
Mieli skomentować wątek i poprzeć ale szybciej Banan go przeczytał i zamknął.
Ale nie przejmuje się tym , kiedyś przyjdzie pora nawet na niego żeby ten lvl wbijał.

Ps: Sorry Banan za spine , mam nadzieje że tutaj też będzie bez spin ...
(09-February-2017 04:09:12)MokrySuchar napisał(a): [ -> ]@Up jednym z moich pomysłów było obniżenie lekko progu lvl bo wbijać około 5-7 milionów expa na 120 lvl to trochę dużo , rozmawiałem z graczami o podobnym lvl do mojego ( 96 ) a nawet wyższym i również mnie poparli.
Mieli skomentować wątek i poprzeć ale szybciej Banan go przeczytał i zamknął.
Ale nie przejmuje się tym , kiedyś przyjdzie pora nawet na niego żeby ten lvl wbijał.

Ps: Sorry Banan za spine , mam nadzieje że tutaj też będzie bez spin ...

Nie ośmieszaj się już nagabywanie graczy i wypraszanie ich o przechylny komentarz na forum to nie rozmowa, koledzy cie sprzedali i wyśmiali :| Ja tam żadnych spin do nikogo nie mam, odmienne zdanie to nie żaden powód do spiny.

@temat
odpowiedź otrzymałeś od użytkownika, żadnych innych funkcji teleportacji na działki nie będzie. Obecny VISIT działa poprawnie - tak jak powinien działać.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie