Siema . Chciałbym się zapytać jakiego Qesta zrobić z 37 lvlem (Oprócz mrocznego łowcy) .
Mój sprzęt na RPG :
-Anielski Hełm (Diaxowy)
-Zbroje ze Smoczej Kości
-Nogawice Wzmocnienia (+10 hp)
-Anielskie Nogawice (Diaxowe)
-Magiczny Miecz Tempelariusza
-Elficki Łuk (To się niedługo zmieni)
masz bardzo slaby miecz, jak masz vipa rob quest o dragon slayera, dragon slayer ma podobne ench. do aniekskiego ostrza. A jak nie masz vipa to otchlan na klate
@down ale napisal "niedlugo sie zmieni"
@Up słaby ma łuk
@Temat rob questy u wędrowca Banana jeżeli juz otchlan zrobiles
Dzięki za pomoc , ale co waszym zdaniem opłaca się bardziej , 100000 tys czy VIP ?
@up wg mnie dla cb 100000$ za taką kwotę kupisz magiczne anielskie ostrze na ofertach z którym będzie ci się znacznie lepiej grało

Jak na taki lvl polecam ci kupić 100 k , za taką sumkę załatw sobie lepszy set czyli góra z otchalni ( helm i klata ) a dół anielski ( spodnie i buty ).Jak dla mnie nie ma potrzeby kupowania ci lepszrgo miecza z reszty która ci zostanie kup sobie klejnoty na tyraela bądz też jakomś różdżke.
100 k kupujesz aby siebie ulepszyć
Vip kupujesz jak chcesz szybko lvl nabić i wymienic klejnoty
Telekineze kupujesz jak cie ludzie denerwują i kradną drop
Dla Ciebie 100k, bardziej Ci sie przyda. LvL z Twoim setem nie jest dla cb potrzebny. Najpierw sie ulepsz, a potem zacznij bić lvl'a itp. Ale nie mówie, że nie możesz expic lvla... Możesz tylko jak chcesz expic na expowiskach VIP, potrzebujesz lepszy miecz, oraz troche seta. Radziłbym Tobie żebyś doładował sobie 100k, oraz kupił za to mieczyk, np magiczne/zwykle anielskie ostrze. O wiele będzie łatwiej. Seta masz całkiem dobrego, ale nie rozumiem po co anielskie nogawice + nogawice wzmocnienia. Kup miecza zacznij robić otchlań, albo pokupuj kamyki jak zostanie ci hajsik.
Według mnie kup 100k bo masz straszmy łuk i miecz

. Miałem vipa nie poradzisz sobie z więkdzością mobów z takim mieczen. Takie jest moje zdanie ale rubta co chcesz . A najlepiej kup obydwa. ;D
Moje 3 propozycje :
1. Rób otchlan
2. Jeżeli chcesz i doładuj 100k lub kup vipa jeżeli kładziesz duży nacisk na lvl i tańsza wymianę klejnotów
3. Zainwestuj w łuk i poty i rób MQ z którego będziesz sprzedawał zwoje
Myślę że pomoglem