Ktoś ukradł mi konto (Pietras98) na którym miałem vipa, inferno, około 220Fe i 11000$, oraz na skywars ponad 670 pkt, chciałbym odzyskać te konto i po tej kradzieży zrobiłem konto pietras98oficial by popytać się innych co robić, pisałem wtedy wiadomość: "Witam, skradziono mi konto (Pietras98) z vipem i inferno. jak mogę je odzyskać? proszę o pomoc" i gracz Bartusiom i Pokeballll11 (jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc) i doradzili mi żebym tu napisał. Proszę o pomoc.
Jeśli podawałeś emaila do konta wpisz w lobby /email recovery .
może logowales się na inne serwy pod tym samym haslem? lub masz brata, siostrę czy kogokolwiek kto zna Twoje haslo?
Witaj Pietras98
Jeśli straciłeś swoje konto, jednym ze sposobów na odzyskanie go jest wysłanie e-mail,
1.Jeśli miałeś zakupiony jakikolwiek przedmiot, lub usługę na mineserwer.pl. Wyślij e-mail na MINESERWER@ZARABIAM.COM tam wyślij wiadomość z dokładną datą zakupienia, nr telefonu, oraz co kupiłeś.
2. Jeśli podawałeś e-mail przy rejestracji wpisz /email recovery <email> Na twój e-mail przyjdzie nowe hasło.
Życzę powodzenia.
(22-March-2015 15:57:58)lamaxdgg napisał(a): [ -> ]Witaj Pietras98
Jeśli straciłeś swoje konto, jednym ze sposobów na odzyskanie go jest wysłanie e-mail,
1.Jeśli miałeś zakupiony jakikolwiek przedmiot, lub usługę na mineserwer.pl. Wyślij e-mail na MINESERWER@ZARABIAM.COM tam wyślij wiadomość z dokładną datą zakupienia, nr telefonu, oraz co kupiłeś.
2. Jeśli podawałeś e-mail przy rejestracji wpisz /email recovery <email> Na twój e-mail przyjdzie nowe hasło.
Życzę powodzenia.
emaila nie pdoawalem, ale mam te wiadomosci dalej, wielkie dzieki!!!
a moge wyslac skrina tych tresci?
Możesz, byle abyś podał te 3 informacje.
Jak emaila nie podałes wątpie że odzyskasz konto D;
(22-March-2015 16:05:36)lamaxdgg napisał(a): [ -> ]Możesz, byle abyś podał te 3 informacje.
Wyslalem juz, a ile mniej/wiecej bede czekac?

Powinni odpowiedzieć w ciągu 24 godzin od momentu wysłania informacji na wspomnianego maila. Sprawa w tym temacie jest już wyjasniona dlatego zamykam.