MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problemy z siecią
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć!
Od około tygodnia mam problemy z internetem. Rano działa mi wyśmienicie, po południu gorzej, a wieczorem jest masakra. Pokazuje mi, że ping mam normalny, taki jak zawsze. Nie wiem od czego to jest. Wieczorem filmów nie mogę oglądać nawet w 720p. Czym jest to spowodowane?
Mieszkasz w bloku lub masz z kimś internet?
Prawdopodobnie wtedy ktoś korzysta z niego i dla tego Ci wolno chodzi/sieć jest przeciążona.
Internet mobilny czy stacjonarny?
U mnie to zawsze 7-12 szybki net, później do ok 22 hiper wolny, po tej godzinie jest okej, czyli jakieś 2mbs.
Ogólnie przeciążenie sieci.
Nawet w 720p? Ja żeby mi działało stale 360p to bym dziekowala.
(07-February-2017 15:07:40)Anty napisał(a): [ -> ]Mieszkasz w bloku lub masz z kimś internet?
Prawdopodobnie wtedy ktoś korzysta z niego i dla tego Ci wolno chodzi/sieć jest przeciążona.

Jak ktoś korzysta to mam ping, jak nikt to nie mam, ale i tak mam lagi. //edit: mieszkam w domu dwupiętrowym.

(07-February-2017 15:10:06)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]Internet mobilny czy stacjonarny?

Ogólnie nie mam komputera przy routerze, tylko przy takim urządzeniu bez którego nie ma internetu, czyli stacjonarny.
@refresh
Przekierowanie