MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: bug
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, chcę zgłosić buga (chyba Tongue) Ostatnio jak poszedłem na 10 tajemniczych wojowników, natrafiłem na withera. Nie wiem czy tak powinno być, bo jak byłem tam kilka dni temu to był normalny boss. Dodam, że ten boss jest 6 i potrzeba na niego potek, ale nie da się w niego rzucić jak lata wysoko. Macie tutaj ss:

https://zapodaj.net/81a6f05d9bdc9.png.html

Mam nadzieję, że zostanie to naprawione.
Jego się nie da zabić. Pisałem o tym parę wątków temu ale banan stwierdził że wszystko działa poprawnie a tak nie jest...
@up aha dobra. Jednak przydałoby się naprawić :/ W sumie to temat do kosza, jak już był o tym bugu wątek. Chociaż nie wiem co banan ma na myśli pisząc, że wszystko działa Tongue.
Nie no wątek nie do kosza bo Bug jest a mój wątek został już zamknięty...
@Up ale wiesz Banan zawsze ma racje i nie można to lekceważyć , to dziwne wcześniej tego nie było
Może ktoś coś zrobi xD...
Banan plis zobacz ten wątek.
Bo bug nadal jest, a 10 wojowników się nadal nie da wykonać.
Dobra napisałem nawet nowego moba który działa dokładnie tak jak tamten działa a mianowicie odejmuje 6 hp co 15 sek, ma 1500 HP, da się zabić za pomocą 2 potek lvl 2 lub 3 potek lvl 1. Wystarczy tylko skopiować i ustawić spawner aha no i dopisać koordynaty do skilla banan będzie wiedział o co mi chodzi Tongue. Aha no i oczywiście dostaje dmg tylko z potek, 5 minut roboty i gotowe Smile

Wojownik6:
Mobtype: witch
Display: '&5&lWojownik VI'
Options:
AlwaysShowName: true
PreventOtherDrops: true
KnockbackResistance: 0.90
NoDamageTicks: 1
PreventRandomEquipment: true
MovementSpeed: 0.34
AITargetSelectors:
- 0 clear
- 1 players
Health: 1500
Damage: 1
Skills:
- damage{a=6;ia=true} @target ~onTimer:300
- teleportto{l=} @trigger ~onDeath
DamageModifiers:
- ENTITY_ATTACK 0
- LIGHTNING 0
- STARVATION 0
- DROWNING 0
- PROJECTILE 0
- POISON 0
- WITHER
- FALLING_BLOCK 0
- THORNS 0
- FIRE 0
- FIRE_TICK 0
- LAVA 0
- FALL 0
- SUFFOCATION 0
- CUSTOM 0
- CONTACT 0
- ENTITY_EXPLOSION 0
- BLOCK_EXPLOSION 0
- MAGIC 584
Nie wiec co to
wszystko działa jak należy nic zmieniane nie będzie, skoro sobie z questem nie radzisz i nie znalazłeś sposobu na wykonanie... trudno... może ktoś bardziej ogarnięty do tego dojdzie zamiast wydziwiać.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie