MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ile macie FPS w MINECRAFT ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ile macie FPS ? - Czyli chwalimy się swoim sprzętem Smile

od razu mówię że wiele osób może uznać ten temat za niepotrzebny ale co mi tam, jestem ciekawy ile wyciągacie FPS i na jakich ustawieniach. Proszę abyście pisali na jakich ustawieniach osiągacie tą ilość FPS (Fancy czy Fast itd.), rzecz jasna ile macie FPS, na jakim sprzęcie i dobrze by było też screenshot ale nie jest aż tak wymagany
To zależy bo mój komp miewa dziwne odpały. Gdy jest na najwyższej wydajności do 30-50 fpsów przy fancy i far a w jaskiniach dochodzi czasem nawet do 100 fpsów więc nie mam co narzekać ale czasami potrafi zwolnić
Komp: Intel core 2 duo 2.2 Ghz
karta graficzna Nvidia Geforce GT320M 1 GB
4GB RAM
Grafika: AMD Radeon HD 6700 Series
Procek: INTER CORE i3-2120 CPU @3.90 GHz x 6 czyli 23.4 GHz
RAM: 8GB KingStone X-traa Edition

FPS-y to mam średnio 340-420 FPS na wszystko najładniejsze (Fancy,viev bobbing itp.) z Water Shader spada do 280 a z GSSl Shader do 250. Rekor to: 600 FPS-ów. o_O
Moje fps to 20 czasem moze dochodza do 30 ;D
sprzęt:
-amd radeon hd 6770 series.
-4gb ram 1333 mhz ddr3 goodram.
-amd athlonII x3 3.20 ghz.

średnio na fancy , far mam 40-60 fps.
Przenoszę do offtopa

Wysłane z mojego LG G3 przy użyciu lodówki
Obecnie mam na laptopie koło 5-30 na komputerze stacjonarnym 60 bo ograniczenie do nagrywania a jak wylacze to ponad 200 bez problemu rekord to 1200-1500 fps. Procesor i7 2400k chyba. grafika gtx 560. Ram 18 gb. Jeden dysk 1tb drugi leży na szafce dołączony bo mi nie potrzebny

Wysłane z mojego LG G3 przy użyciu lodówki
Przekierowanie