MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga][MS] Skillpvp321
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Twój nick z gry
Kalom
Nicki osób posądzonych
Skillpvp321
Najdokładniejsza data zdarzenia
6 II 2017r.
Opis zdarzenia
Nuker (na filmie na początku widać, lecz gdy podeszłem to go wyłączył)
Dowody
https://www.youtube.com/watch?v=A6zUMhKk...e=youtu.be
Sugerowany wymiar kary
Perm + Reset postaci (Jego zarabianie polega na Uzyj nukera -> Wpisz /fb join i odzyskaj siłę -> Znowu używaj nukera) i tak w kółko
Serwer
mineserwer
Ahahah..
Smieszne..
Ten film jest obrobiony, nie mam takich lagow a nawet gdybym mial, to jak na nukera to cos wolno kopalem..
Jesli chcecie, mozecie mnie sprawdzic ;D
@up Nuker nie polega na szybkim kopaniu, speedmine robi że szybko kopiesz. Nuker tylko automatycznie niszczy bloki.
Ale chyba mam gold kilof nie? Wiec powinienem kopac szybciej a nie w tempie drewnianego ;P
Racja, masz złoty kilof, ale mówię po raz drugi, nuker nie przyśpiesza niszczenia bloków, tylko je automatycznie niszczy, nie dotykając myszki.
Yyy chyba wiem..
Ale jak wyjasnisz, ze niszczylem bloki z 5 razy wolniej, niz powinienem?
A moze tak ze przerobiles film by mnie wrobic?
Mscisz sie za to ze cie obrazilem? Zalosne..
Do Ciebie nic nie mam, ani nie chcę Cie wrobić. Ale przykułeś moją uwagę, bóldupcząc o to że zgłosiłem bug z wakacjami, bo nie mieć jak regenerować siłę. Chwaliłeś się że zarabiasz w krótkim czasie tak wysoko kwotę. Pierwsze co mi przyszło na myśl to, co ludzie zwykle robią, czyli korzystają z nukera w kopalni, no i zobaczyłem że odwracasz się od razu po zniszczeniu każdego kamienia.

Jakbym miał spowolnić ten film, to by było widać że odwracanie głowy by ci zajeło ok. 0,25-0,5 sekundy, ale odwracasz natychmiast ją od każdego zniszczenia stona.

@edit: Wielu ludzi mnie wyzywało, nie mściłem się na nich, tylko po prostu zgłaszałem i po sprawie. Lecz ty obraziłeś mnie po tym gdy napisałem że zgłosiłem bug z darmowymi wakacjami. Przykułeś moją uwagę. Ja się wogóle na tobie nie mszczę.
Noo w filmie widac, ze rozwalam kamien, czekam 2-3 sek i znow sie odwracam, a w rzeczywistosci stalem w miejscu i obracalem sie wykopujac przy tym kamien..
Troche podobne do nukera.
A moj sposob na zarabianie jest taki jaki powiedziales, nie liczac nukera.
Nie pozwole sie zbanowac, nie po to nolifilem tydzien by teraz jakies dziecko obrobilo film, ktory moze mnie pograzyc..

EDIT: Ostatni tydzien siedzialem po pare h, kopiac kamien i chyba nie myslisz, ze zlotym kilofem zarobilbym tylko 8-9k z nukerem..
Na początku to od razu po zniszczeniu każdego stona natychmiast się odwracasz (jak na nukerze). Lecz gdy podszedłem do ciebie trochę bliżej to wyłączyłeś nukera. I kopałeś jakby gdyby nic.

Niech to teraz z których policjantów to rozpatrzy bo teraz to się zamienia w nabijanie postów

@edit: Da się da, używasz nukerka i idziesz na AFK, zaglądasz czasem i klikasz prawym żeby ci się kilof nie popsuł, gdy skończy ci się siła piszesz /fb join i masz full siły i wody. I tak w kółko.
Sądzę że Komentarze to nie miejsce kłótni. Fakt faktem, Na Wideo cos tam widać, Ale uważam że to nie nuker, Z tego co wiem Obracał by na pewno szybciej głową.
Jak dla mnie Kosz.
Stron: 1 2
Przekierowanie