MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: przeszkadzanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wpadłem na pomysł aby została dodana nowa komenda dla graczy np. /voteslay [nick]. Gdzie po wpisaniu tej komendy gracze mieli by wybór albo zostawić gracza /voteno albo zgladzić go /voteyes.
Wpadłem na taki pomysł ponieważ trafiają się gracze którzy np. niszczą mury albo ciasta. Komeda zabiłaby go wtedy gdy np. 75% wojowników będzie za usunięciem gracza i będzie trafiał do drużyny potworów.
Co sądzicie o takim pomyśle.

Napisze jeszcze 1 post o falach mobów na trybie WvsP2
Bezsens. Co jeśli, np. cały serwer się zmówi przeciwko jednemu graczowi, który ma wszystko? Dednie, mimo, że tylko sobie grał nie uprzykrzając nikomu gry. Poza tym jeden gracz niszczący to duży problem nie jest, po jakimś czasie dednie i wtedy można naprawić szkody, które wywołał.
Ehem.... Grupka graczy zmówi się aby zabić koxa, i ginie. Gdyby jeszcze potwory mogły to robić. Na mocne Nie.
Pomysł będzie wykorzystywany do czegoś innego i graczom przestanie się chciało grać... dam przykład
Gracz_1 napisał(a):Ejj... nie ma potworów, a ja mam boga... zabijmy nivk1234df bo to FK
nivk1234df napisał(a):nie, ja chcę grać
Gracz_1 napisał(a):Kto fajny niech głosuje!
Po czym gracz zostaje przeniesiony do drużyny potworów = wychodzi z gry i nie wraca na serwer, bo mu utrudniają grę...
Ewentualnie będzie spam na chacie
"Wyrzuć nick"
"Wyrzuć nick"
"Wyrzuć nick"
"Wyrzuć nick"
Graczy, którzy przeszkadzają możesz zgłaszać, a zostaną ukarani.
A w sumie w ten sposób nie pomyślałem bo faktycznie są tacy graczy którzy nie przepadają za innymi
Bezsens... Tak jak pisali uytkownicy powyżej, wyobraź sobie taką sytuację, że cały serwer złączy się przeciwko np. Bogu. I co? Gracz ma siedzieć i płakać, bo ktoś zrobił mu nieśmiesznego trolla? Na nie.
Na NIE

Mogło być nadużycie tej komendy. Gracze będą ginąć bez powodu, bo niektórzy "dla żartu" zgłoszą takiego gracza.

A jak nie możesz znieść przeszkadzających graczy, możesz zgłosić gracza Bananowi Wink
jak widać pomysł nieprzemyślany...
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie