MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: NOWA ARENA PVP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
dzień dobry proponuje nową arene pvp na serwerze mineserwer.pl
Proponuję to ponieważ każdy tak zwany liniowiec boi się wyjść
dlatego siedzą przy lini i łapią itemy !
Zróbcie coś z tym najlepsze pvp jest na minefoxie.pl
TRYB SURVIWAL
Wedlug mnie tez najlepsze rozwiazanie jest na minefoxie ze jak sie wyjdzie za linie dopiero po kilku sekundach mozna wejscu jak sie skonczy antylog tak zwany ;p
@Temat to zaproponuj własną mapkę np. zbuduj i podeślij link na forum a nie zbudujcie nową mapę bo ja chce
Najlepiej by bylo gdyby byl warp arena i tam nie ma wgl pvp off tylko juz na tym miejscu gdzie nas tepa jest pvp xd
Moim zdaniem moja arena jest dobrze zrobiona, a poza tym - mało kto tam walczy ;s Jak wchodze na /warp arena to pustki są prawie zawsze
Nie powiedział bym że najlepsze pvp jest na mf ponieważ tam się wszytko buguje to miało być po to aby nikt na spawn nie zeszedł podczas pvp a nadal się da zejść z pvp na spawn tylko wystarczy zniszczyć tą szybę.
Nie dość jeszcze jak ktoś cie walnie z miecza odrzut 1/2 albo czasami z normalnego to się buguje i nie jesteś podczas pvp. Więc nie uważam tego plugina za tak dobry. Jeśli by zostały naprawione te bagi to można by było powiedzieć że ten plugin jet dobry, ale tak nie jest.
Przekierowanie