Chciałbym zgłosić wam jeden bug, dotyczy on gry w piłkę nożną. Osoby które nie wykupiły wycieczki nad morzem, są w stanie grać w piłkę nożną, i w czym tu problem spytacie? Otóż w tym boisku jest tabliczka która nas przekierowuje na spawn wycieczki nad morzem, i dzięki temu jest darmowa wycieczka nad morzem i nie musimy płacić 3500$. Liczę na naprawienie tego bugu.
Film który to wszystko przedstawia:
https://www.youtube.com/watch?v=OxQMbt5K...e=youtu.be
Tak zgadzam się bo to darmowe wakacje są XD
Ale w sumie jak ktoś jest na wakacjach i wejdzie na boisko to nie wyjdzie jak usuną tabliczkę i wtedy masz
-3500 zł

Lepiej żeby tepało tam w zależności w którym jest świecie. Np. jesteś na wakacjach to tepa ciebie to tamtejszego boiska, a jak w zwykłym to nie tepa lub tepa do innego. Poza tym usunięcie tabliczki nic nie da bo same przebywanie na boisku regeneruje siłę i wodę więc to zmniejsza opłacalność wakacji, taka regeneracja jest zbyt op bo po co np. jechać na wakacje i płacić 3,5k jak można sobie pograć w piłkę i nic nie płacić, poza tym jest haczyk, skoro tak można to jaki sens jest kupować batoniki i wodę i iść do spa po darmową siłę jak od tak po prostu regenerować to wszystko ? Bez sensu -,-
Temat podesłałem do Szybkiego.
Chyba naprawione bo każe mi zapłacic
@up Mi niestety nie każe płacić.
Dziękuję za zgłoszenie, naprawione.