MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Ms Ub Eripee ..
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Nazwa użytkownika zbanowanego : Eripee
Jesteś recydywistą?: Niestety..
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ jestem czysty , zostałem zbanowany przez "CONSOLE" na pvp classic .. Klepałem sie z paroma osobami i nagle dostałem bana!
Treść Bana: "Zostałes zbanowany na zawsze przez CONSOLE. Za Jestes zbanowany na ta siec za KillAura"
Serwer: mineserwer.pl Ac popełniło błąd! SS: [Obrazek: image.php?dm=0FIO]

Wszyscy którzy byli na Pvp Kits mogą powiedzieć , że klepałem czysto , nie będę wymieniał nicków bo będzie, że się ugadałem, spytajcie kogo chcecie...
AC na tym trybie się myli, często.
Nie jestem w domu, nie sprawdzę.
Dobra zanim wybuchnie wielka drama że ''Eripee nie ma cheatów odbanujcie go zawsze był dobry'' to ja go sprawdzę aby nie było tego

Ja nic nie znalazłem Tongue u niego
(wątpię że coś ominąłem )
(02-February-2017 18:07:04)Howster109 napisał(a): [ -> ]Dobra zanim wybuchnie wielka drama że ''Eripee nie ma cheatów odbanujcie go zawsze był dobry'' to ja go sprawdzę aby nie było tego

Ja nic nie znalazłem Tongue u niego
(wątpię że coś ominąłem )

Nic nie znalazłeś bo jestem czysty!! Prawdopodobnie uderzyłem ac które sie respi nademną gdzie znajdował się moj przeciwnik.. ponieważ był w słupku wody.

-----------------------------

Zanim ktoś powie, że mogłem usunąć cheaty których nie mam to polecam : Godzina zbanowania -> Napisanie prośby -> Rozmowa z Howsterem , nie dałbym rady w tak krótkim czasie zrobic tego i usunąć cheaty.. Których oczywiście nie mam .
Weźcie go nie UB bo on ma cheaty jak zrobił skargę to na screenie były cheaty ;P
(02-February-2017 18:41:01)emilluzak napisał(a): [ -> ]Weźcie go nie UB bo on ma cheaty jak zrobił skargę to na screenie były cheaty ;P

Usuniete ;d Howster mnie sam sprawdził ;d
Db przestanę już na cb nabierać Tongue ale 1 warunek masz sobie na water block zepsuć topie bo ją nie uczciwie nabiles Wink
Nie wiesz jak nabijałem topke więc się nie odzywaj ;x Topka jest nabita już dawno dawno temu i tylko nowa edycja moze to zmienic bo niby jak mam sobie kille usunąć? ;v
Przeciez jak dawales ss do skargi to miales cheaty nie pamietasz jak sie na czat boxie chwaliles?
(02-February-2017 19:00:51)marcinek899 napisał(a): [ -> ]Przeciez jak dawales ss do skargi to miales cheaty nie pamietasz jak sie na czat boxie chwaliles?

To byl błąd a na chatboxie sie nie chwalilem tylko prosilem o zbanowanie by kupic ub. Pozatym zostałem sprawdzony.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie