MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Kanion
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siema chciałbym poruszyć temat kanionu ponieważ mapa została zmieniona i w bazie niebieskich jest lód i ten bardzo przeszkadza ponieważ ja się klepiesz ciężko jest udezyc przeciwnika. Czy ten lód moglby być zmieniony na inny blok?
w innych teamach tego nie ma to zostanie usunięnte albo wprowadzone w resztę dróżyn
(02-February-2017 17:57:07)jul100 napisał(a): [ -> ]w innych teamach tego nie ma to zostanie usunięnte albo wprowadzone w resztę dróżyn
Wiesz dlaczego lodu nie ma w innych drużynach? Z racji iż lód jest niebieski dlatego jest w drużynie niebieskiej, np. w green są liście symbolizują one kolor zielony taki jak drużyna.

@Topic: Aż tak to przeszkadza? Mi szczerze mówiąc nie, ale mogłoby zostać to zmienione.
To ja nie wiem po co mi odpowiadasz na pytanie skoro mówisz sam, że to ma być
zmienione ;-;
Jul a po co są pytania ? Chyba żeby na nie odpowiadać. Co do tematu aż tak to nie przeszkadza ale podeślę Kalisowi razem z lawą która jest w kanionie.
Lawa na kanionie w zadan sposób nie powinna przeskadzać bo jakiś czas temu było wprowadzane zabezpieczenie w tym celu, co do lodu, tak jak pisał @amon3200, tylko i wylacznie z tego powodu jest ten lód.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie