MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN]MowMiZiom
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : MowMiZiom
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ dostałem go niesłusznie gdy byłem na warp pvp to biłem się z innymi graczami, wpadłem do pajęczyny i właśnie wtedy wykryto u mnie killaure.
Treść Bana: "Zostales zbanowany na zawsze przez CONSOLE za ?cJestes zbanowany na ta siec za ?aKillaura Regulamin Zlamany! Odbanuj sie, wyslij sms o tresci MSBAN.mowmiziom na numer 92045 (koszt 24,60zl)"
Serwer: Mineserwer.pl

(Piszę to pierwszy raz więc proszę o wyrozumiałość)
Powinienes ten wątek dac do skargi/unbanowania a nie do problemy

Ale jezeli AC ci wykrylo cheaty to raczej nie dostaniesz unbana

ale zobaczymy co powie o tym administracja
(01-February-2017 15:54:09)kosiarz123451 napisał(a): [ -> ]Powinienes ten wątek dac do skargi/unbanowania a nie do problemy

Ale jezeli AC ci wykrylo cheaty to raczej nie dostaniesz unbana

ale zobaczymy co powie o tym administracja

Nic nie pisało że mam killaure tylko od razu dostałem
AC się nie myli jeżeli walnales kilka razy bota i dostałeś bana to nie dostaniesz UB bo gracz bez cheatow nie ma możliwości walnąć 3 razy bota w innych miejscach
[quote='pawelek20' pid='212413' dateline='1486062329']
AC się nie myli jeżeli walnales kilka razy bota i dostałeś bana to nie dostaniesz UB bo gracz bez cheatow nie ma możliwości walnąć 3 razy bota w innych miejscach
[/quote

Gracz może walnąć bota 3 razy... jeżeli ma przeciwników z każdej strony jest conajmniej 60 procent szans, że uderzy bota..
AC na tym trybie czesto sie myli. Na 50% miales cheaty Tongue Podeslij to do kogos z administracji.
Musisz uderzyć 2 razy bota który spawni się w 3 róznych miejscach. Dla gracza który nie ma cheatów, jest to niemożliwe. Odrzucam.

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie