MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomysł o-o
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć po kilku dniach udało mi się wymyśleć nową klase potwora na w vs p II. Przejdźmy do rzeczy

Nazwa klasy: Wampir
Cena: 15 k
Umiejentności klasy: co 30 sekund może użyć wyssania krwi. Krew można wyssać jeśli przeciwnik ma mniej niż 3 serca. Poza tym posiada możliwość zamienienia się w nietoperza i może użyć tego czaru także co 30 sekund i trwa on prze 10 sekund. Każde wyssanie to o pół serca więcej wampir na początek posiada 15 serc oraz może też stać się niewidzialny na 3 sekundy i może użyć tego czaru co 10 sekund.
Opis: Zostań wampirem!! Wampir to mroczny wojownik który potrafi wznieść się w powietrze na 10 sekund i wyssać krew z przeciwnika oraz stać się niewidzialny na 3 sekundy.

Mam nadzieje że się spodoba
Pozdrawiam mrmatt spotkasz mnie na MF na Wojownicy Dusz, W vs P II oraz na Super Skywars
Szybki nie raz mówił, że nie doda już żadnej nowej klasy na WvsP I i II
Pomysł słaby, klasa bardziej pasuje do WD.Za taką cenę gracz oczekuje dobrej klasy, a nie czegoś, czym jest strasznie łatwo paść, a żeby zabić trzeba się bawić w wysysanie hp z 10min.
@down: w mojej ocenie słaba, a poza tym tak jak powiedział @up żadne nowe klasy nie są planowane.
Dobra czyli że klasa słaba tak ?
Po pierwsze słaba po drugie klas nowych nie będzie
Mega słaby pomysł... Po co...? I jeszcze ten opis: "zostań wampirem! zrób to co 10 sekund! to co 15!"... DNO. Już lepszy opis: "Zostań wampirem! Wampir to potwór-nietoperz, który potrafi wysysać krew przeciwnika!"... Słaby pomysł. Tyle w temacie, przynajmniej według mnie.
Jak dla mnie pomysł dosyć słaby.
A po za tym te umiejętności trwają, ładują się,trwają, ładują się,trwają, ładują się...
Banan powiedział, że nowych klas nie będzie Sad
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie