Witam dostałem bana za serwerze mineserwer.pl niby za cheaty których nawet nie posiadam.Na czacie gry Wasz pomocnik Dominika napisała na czacie kogo zbanować a ja napisałem YYY mnie bo mam cheaty a powiedziałem to dla zabawy a za 10 minut patrze dostałeś bana na zawszę za przyznanie się że masz cheaty i wlasnie mnie zbanował Grzesiek.Dostaje bana za nic? Tego nie rozumiem mam vipa zakupionego I może pojdzie w błoto 25? Proszę o szybką odpowiedz
To skad ja miałem o tym wiedzieć że za to jest ban jak ja dzisiaj założyłem dopiero konto na forum no bej jaj nie da sie odbanowac i dać drugiej szansy nie wiedziałem.Bardzo proszę nie po to zakupiłem vipa by stracic go w ten sposób
Podczas rejestracji na serwerze jest wiadomość, że "rejestrując się akceptujesz regulamin".
Zresztą nieznajomość regulaminu nie zwalnia cię z jego przestrzegania.
Unbana nie będzie, trzeba było wcześniej myśleć
Ale wiadomo mi że ban jest za czitowanie a nie za śmianie się z tego
To co 25 zł poszło w błoto? Tak nie może być dajcie tą ostatnią szansę więcej już nie będę i dostosuje się do regulaminu proszę bardzo dobre konto miałem i zawszę byłem uczciwy proszę bardzo za tą ostatnia szanse
Kolego - ty dostaniesz szanse i zaraz znajdzie się kilkadziesiąt osób "jemu daliś ie, mi też dajcie szansę".
Niestety UB nie będzie. Cheaty to nie temat do żartów.
Ale ja jestem w innej sytuacji niz inni którzy maja naprawdę czity.Nie po to placiłem 25 za vipa to co teraz nawet nie dostane tej kasy za vipa? No bez jaj.A i jeszcze nikt nie musi o tym wiedzieć.Bardzo proszę odbanujcie mi to konto nie mam żadnych czitow ani nic innego odbanujcie proszę bardzo.Mysłałem że ten serwer jest normalny i zajebisty a tu takie buty
Nie będziemy robić wyjątków, nieznajomość regulaminu nie zwalnia cię od jego przestrzegania.
Boże no nie wieże nie mam czitów dostaje bana.To od razu wszystkich zbanujcie graczy i bedzie po problemie.Ja tego tak nie zostawię Nie bede placil za cos czego nie zrobiłem
Cytat: a ja napisałem YYY mnie bo mam cheaty
To jest karane na naszej serwerowni, więc nie mów, że bana masz za nic ;p