Witam.
Na pewno kojarzycie mnie jako hama i oszusta

Byłem osobą którą bardziej pociągnęły itemy w grze niż czyjeś uczucia :X Przykro mi się zrobiło jak zobaczyłem osoby które okradłem , a one zaufały mi na swój dobytek ..... Ponownie wróciłem do grania na RPG oraz nagrywania amatorskich filmików ^^
Przepraszam wszystkich za moje oszustwa :V Postaram się to jakoś naprawić więcej info na moim kanale i mam nadzieję że dacie mi drugą szanse

.
Pozdrawiam serdecznie MokregoSuchara który ową szansę mi dał

(SS:
http://scr.hu/32t4/7qv1g )
Postaram się być lepszym graczem niż wcześniej

Dziękuje za wsparcie i pozdrawiam również wszystkich graczy Mineserwer.pl .
xQwertyPL~
Jak chcesz by ci gracze wybaczyli to mozesz oddac im ity co ukradles. albo dac im jakies podarki.
Nawrócił się
Można i tak, ogólnie zawsze mam neutralne nastawienie do takich graczy.
Soundwave dobrze napisał, możesz wynagrodzić jakoś te osoby ;v
To oczekuję na mój podmuch oszuście

Jak oddasz to jesteś spoko gość, a jak nie to zawsze już takim zostaniesz.
Radze uważać wciąż na niego, bo to że napisał co napisał może chce Was tylko zmylić i oszukać ponownie, bo wszyscy będą myśleli, że on taki "niewinny", a potem będzie płacz....
Może i kiedyś hakowałem i robiłem przekręty na serwie, ale przynajmniej nikogo nie okradłem... Bo myślę, że okradanie to najgorsze co można zrobić, ponieważ okradasz kogoś, więc robisz krzywdę drugiemu, a po drugie jest to łamanie regulaminu, ale to już twoje sumienie ci mówi, czy warto czy nie ;x
A co do hakowania to tylko łamiesz reuglamin, ale przynajmniej nikt nie ma przez to jakiś wyrzutów, chyba że na aurze się odpalasz i wszytstkich zabijasz XD...
Cytat:Jeśli zasubujesz kanał będziesz wiedział co szykuje 
@xQwerty: ... Napisałeś, że jak zasubuje kanał, którego nawet nie podałeś. Po za tym jak tak otwarcie zapraszasz na kanał i mówisz, że wszystko na kanale to co chcesz go tak zareklamować? ... Szkoda gadać.
(30-January-2017 16:46:51)Dinner napisał(a): [ -> ]To oczekuję na mój podmuch oszuście 
Jak oddasz to jesteś spoko gość, a jak nie to zawsze już takim zostaniesz.
Radze uważać wciąż na niego, bo to że napisał co napisał może chce Was tylko zmylić i oszukać ponownie, bo wszyscy będą myśleli, że on taki "niewinny", a potem będzie płacz....
Może i kiedyś hakowałem i robiłem przekręty na serwie, ale przynajmniej nikogo nie okradłem...
Jeśli zasubujesz kanał będziesz wiedział co szykuje

Hmmm. Wiesz co niekoniecznie przekonuje mnie twój post. Ale grać możesz, jednak wiedz że raczej każdy kto dowie się ze znowu kogoś oszukałeś zgłosi Cię. Życzę miłej gry bez oszustw :*
Jak ma cie za subowac jak nawet kanalu nie podales ;x
Ludzie sie nie zmieniaja.
elo.
Przepraszam bardzo, bo już w końcu nie wiem. Ty chcesz przeprosić, czy żulić od nas suby i plusy?
(30-January-2017 18:25:03)LordVoldemort napisał(a): [ -> ]Przepraszam bardzo, bo już w końcu nie wiem. Ty chcesz przeprosić, czy żulić od nas suby i plusy?
Przeprosić to chyba oczywiste ..... ale nie musisz się wypowiadać ... jeśli nie wiesz co daje subskrypcja człowieczku <3 Bo chcę żeby film zobaczyło jak najwięcej osób ^^