Witam już minęło 11 dni od odcinka SzybkiegoBanana w którym prezentował nowe bronie. Obecnie są one tylko i wyłącznie na minecraftowo. Kiedy zostaną dodane na mineserwer ???? Bo już czekam długo i nie mogę tych broni zakupić, również chciałbym by została dodana już możliwość zakupu tych 30k na GTA bo wciąż pisze że da się tylko 10k kupić.
Jeśli SzybkiBanan mówił, że zostaną dodane, to zostaną w najbliższym czasie.
Co do cen także on to ustala i gdzie będzie można je zdobyć.
Dołączę że w kolejnej aktualizacji przydałoby się dodać kilka bloków do sklepu a zwłaszcza skrzynki. Kupiłem działkę, ale na razie nie korzystam bo nie mam co tam robić. chciałbym się też dowiedzieć czy vipy będą mogły robić gangi i za ile około będzie wprowadzona ta funkcja
Tu był poruszony temat o sklepie:
http://mineserwer.pl/Temat-Czarny-rynek-2750
Właśnie przydały by się już te gangi i skrzynki na działke

Zgadzam się z kero. Rozumiem, że SzybkiBanan też nie ma czasu, ale bez przesady. Minęły już prawie 2 tygodnie od dodania nowych broni na Minecraftowo. Na Mineserwer nadal ich nie ma, chociaż gra na nim kilka razy więcej graczy.
Serwer ten jest coraz bardziej zaniedbywany. Brak nowych parkourów, które były zapowiadane już dawno, brak konkursu na budowę parkourów, który Kalis miał ogłosić. Tryby są niedopracowane (np. SkyWars, gdzie brakuje czasami itemów w skrzynkach). Wszystkie nowości są wprowadzane kilka tygodni, po dodaniu ich na wasze inne serwery. Zajmijcie się lepiej swoim głównym serwerem i tam dodawajcie nowe rzeczy najpierw. Bo jak na razie mam wrażenie, że opiekujecie się tylko pomniejszymi serwerami typu Minecraftowo czy RoyalCraft, gdzie gra łącznie mniej osób niż na jednym Mineserwer.
Thonem to nie jest tak że w administracji jest pierdyliard osób. Może wystąpiły jakieś błędy albo nie mają czasu. to że ty nie umisz czekać cierpliwie to twoja sprawa.
Pamiętajmy ze administracja to tez ludzie, maja własne prywatne sprawy. Aktualizacja będzie wprowadzona w najbliższym czasie, cenimy sobie cierpliwość moi drodzy gracze. Zamykam.