MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Przypadki i Kłótnie Szkolne]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam o co chodzi tu? Dokładnie o opisanie smutnej/smiesznej Historii która zdarzyła się w waszej szkole
Więć Zaczynajmy
Jak mnie to Będzie bawiło ma + Smile
Gdy mój kolega srał inny wszydł mu do kabiny i prawie na nim usiadł potem beka była.
Haha dobre
No beka była
Moj best friend zgwalcil moja dziewczyneTongue

Wylądowal w szpitalu. Ale fajne bylo uczucie jak mu przywalilem

Na szczescie moja dziewczyna jest jeszce dziewica Tongue
Podczas przedstawienia, Jasełka, anioł czy ktoś powiedział to diabła, nie stojącego przy nim (głośne myśli) TY CZARNUCHU i wskazał palcem gdzieś tam. akurat przechodziła pani Wice-Dyrektor ubrana na czarno, i wskazał na nią. Ale był śmiech, była przerwa w przedstawieniu aż.
lamaxd niezle
Byla przerwa. Kolega poszedl do lazienki, a gdy wszedl do kabiny gasilismy mu swiatlo. On za kazdym razem klal i nas wyzywal i zapalal swiatlo.
W koncu nauczyciel od W-F chcial sprawdzic co robimy i wszedl do lazienki. My szybko uciekamy i po drodze gasze swiatlo, a kolega co byl w kiblu myslal, ze to my tam jestesmy i krzyczy "WYPIERDALAJ!"
Smialem sie wtedy az do lez.

Mam tez mase innych opowiesci ale mi sie nie chce pisac.
[Obrazek: thumbsup.gif]
amy w klasie kolege mulata i pania ktora jest bardzo opalona. Kolega nas goni a my mu gadamy "Murzyn" i nagle wchodzimy do kibla a tam wchodzi pani nauczycielka i mowi wez wypierdalaj jeden po drugim jest jeszcze 1 murzyn w tej szkole wiec og przesladujcie.
w 3 klasie na przedstawieniu kujon z mojej klasy mówił swoją role stał dokładnie pod tą rurką co kurtyna na tym jest (kurtyna to prześcieradło było a rurka to jego stary przyniósł Big Grin) to z kolegami poluzowałem śrube i to spadło na niego cała szkoła się ryła a moi i kolegów rodzice byli wzywani do szkoły. (rurka metalowa była)
Stron: 1 2 3
Przekierowanie