29-January-2017, 11:44:45
1.Wprowadzenie nowego uzbrojenia - mam propozycje aby gracze którzy osiągneli już 100 lvl powinni mieć lepszy set , gdyż gracze z 40 lvl mają wręcz identyczny set.Moją Propozycją jest wprowadzanie questa dla graczy którzy osiągneli już 100 lvl aby mieli szanse dostać coś co nie da się normalnie zdobyć na serwerze w ramach nagrody za wbicie ponad 1 miliona expa.( Quest buduje już supmegamiki ).Może to będzie set ochrona 5 ?
2.Zmniejszenie progu lvl - aby wbić 100 lvl potrzeba ponad 1 miliona expa.Według wyliczeń obecnego gracza z najwyższym lvl na RPG aby wbić 120 lvl potrzeba około 7 milionów expa.A nagroda ?
750 k. To średnio w szególności że za wbicie 100 lvl nie ma nic.Według mnie progi lvl powinny zostać zmniejszone , bez Vipa expić to jest masakra.
A tu moje pytanie ????
Czy 10 k expa w 50 min ( bez Vipa ) to dobry wynik i czy macie lepszy i powiecie gdzie takie wyniki wbijacie ?
Mam 96 lvl
2.Zmniejszenie progu lvl - aby wbić 100 lvl potrzeba ponad 1 miliona expa.Według wyliczeń obecnego gracza z najwyższym lvl na RPG aby wbić 120 lvl potrzeba około 7 milionów expa.A nagroda ?
750 k. To średnio w szególności że za wbicie 100 lvl nie ma nic.Według mnie progi lvl powinny zostać zmniejszone , bez Vipa expić to jest masakra.
A tu moje pytanie ????
Czy 10 k expa w 50 min ( bez Vipa ) to dobry wynik i czy macie lepszy i powiecie gdzie takie wyniki wbijacie ?
Mam 96 lvl