MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problemy z backpackami.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cóż, chyba popsułem trochę backpacki...
Pierwszym problemem jest to, że mam 2 backpacki należące do mnie na stanowisku 15...
Drugim problemem jest to, że od 15 backpacka wzwyż (w moim przypadku do 17) backpacków nie da się otworzyć gdyż tak jak twierdzi system "Backpack does not exist"

Mam 12 małych backpacków. (1 z nich nie działa {numer16})
Mam 6 dużych backpacków. (3 z nich nie działają{numer 15 i drugi numer 15 ;-; i numer 17})

Podejrzewam, że po prostu mam za dużo backpacków, ale czy jest jakaś możliwość usunięcia tych gorszych i zastąpienia ich miejscem na kolejne duże backpacki? Czy wystarczy że wyrzucę te backpacki, których nie chce?

Proszę o wypowiedź osób, które faktycznie znają się na tym pluginie...
@refresh
Jak plecak nie istnieje to pozostaje wyrzucić. Ja mam od początku serwera kilka plecaków i działają zawsze, jak ktoś z nimi kombinuje na upór to może jest jakiś sposób na ich popsucie - plugin został wgrany na wasze życzenie i jednak zdecydowana większość nie ma z nim problemów. Może faktycznie przez ilość backpacków z jaka kombinowałeś coś namieszałeś.
(01-February-2017 15:39:31)Admin napisał(a): [ -> ]Jak plecak nie istnieje to pozostaje wyrzucić. Ja mam od początku serwera kilka plecaków i działają zawsze, jak ktoś z nimi kombinuje na upór to może jest jakiś sposób na ich popsucie - plugin został wgrany na wasze życzenie i jednak zdecydowana większość nie ma z nim problemów. Może faktycznie przez ilość backpacków z jaka kombinowałeś coś namieszałeś.
Ja posiadam , 1 plecak VIP i też mam taki sam problem :X
Qwerty a masz go podpisanego swoim nickiem?
Jeden z problemów plecaków to fakt grania na innym nicku niż się go kupiło lub posiadanie plecaków innych osób, wtedy nie będą one działać.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie