28-January-2017, 19:33:59
28-January-2017, 19:40:19
Robiąc questy.
28-January-2017, 19:54:21
Nie wiem co masz na myśli poprzez "boską broń", ale by pozyskać $$$ - główną walutę na trym trybie musisz wykonywać Questy, które weźmiesz od NPCtow takich jak między innymi Moris, John, Marcelus, czy Putin.. Posiadając ją zakupisz chyba wszystkie itemy dostępne na serwerze(oprócz tych z kasyna, ale też trzeba mieć $$$, by otwierać skrzynki), więc musisz je zarabiać, a by to robić musisz robić Questy, chyba, że ktoś Ci je da. "By zaoszczędzić i szanować swój czas" możesz zamówić na wybranym serwerze Banana 10000$, więc zawsze masz jakąś alternatywę.
29-January-2017, 13:39:40
kilka osób mówiło że moge od kogoś w quescie dostać baretta 50 cal od kogo w jakim quescie?
29-January-2017, 13:42:44
@up Nie możesz. Berette można tylko zakupić za głowy w sklepie, za pieniądze na targu lub dostać od jakiegoś gracza; kolegi. Chyba, że chodzi ci o pistolet Beretta. Jego dostaniesz od Melchiora, jest obok Johna. Musisz tam wykonać quest "Rosyjska ruletka".
29-January-2017, 17:00:19
Pieniądze możesz zarobić :Wykonując Questy, Zabijając Mafie:YakuzaKiller ItalianaMafia RussianMafiozi Kolumbijczycy oraz Isis.
Sprzedając rzeczy na /oferty lub możesz zaoszczędzić sobie czas i kupić
10000$ słownie dziesięć tysięcy. A za żadnego questa nie dostaniesz broni
typy Baret-50call tylko za questa rosyjska ruletka dostanie się pistolet berreta który ma 12 naboi w magazynku.a bronie możesz nabyć w sklepie za głowy lub za dolary zarobione w grze
Pomogłem daj diaxa
Sprzedając rzeczy na /oferty lub możesz zaoszczędzić sobie czas i kupić
10000$ słownie dziesięć tysięcy. A za żadnego questa nie dostaniesz broni
typy Baret-50call tylko za questa rosyjska ruletka dostanie się pistolet berreta który ma 12 naboi w magazynku.a bronie możesz nabyć w sklepie za głowy lub za dolary zarobione w grze
Pomogłem daj diaxa

29-January-2017, 17:20:37
Polecam przeczytać ten poradnik: http://mineserwer.pl/Temat-PORADNIK-Grand-Theft-Auto