MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: (Poradnik Dla Nowych Graczy) Op Survival
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam w moim Poradniku dla osób nowych którzy nie wiedzą jak się zarabia na OpSurvival. Więc Zaczynajmy :

1krok: Podstawą najprostszego i szybkiego zarabiania pieniędzy jest sprzedawanie, na spawnie stone( Koło spawnu jest tabliczka ze sellnem stone)
2krok:Zarabiać można też w kopalni lecz, wiele czasu trzeba przesiadywać na kopalni a nie walczyć na pvp.
3krok;możemy zdobyć coś podczas walki i wtedy z dowolnym graczem możemy się wymienić za stone i Po wymianie sprzedać, Oczywiście wymiana na własną odpowiedzialność lecz, w razie pomocy pewny rangowiec może wymienić komendą i wtedy sie pozbycie wymian z oszustwami w jakiś wybrany sposób
Myślę że nowym graczon to się przyda I
Pozdrawiam!
Dodaj kilka zdjęć np. tej kopalni, bo sam tekst zniechęca do czytania taka już jest natura człowieka pozdrawiam Smile
Trochę krótkie, i ze zdjęciami byłoby ciekawie.
Wiem,mógłbym wrzucić zdjęcia lecz to jest taki krótki Poradnik.
Pozdrawiam
Ładny poradnik Smile Nawet nie wiedziałem że na OpSurvival jest kopalnia (serio).
Myślę że się przydadzą nawet te najdrobniejsze inforamcje Wink
Masz +
Saibot powinienem jeszcze zdjęcia tu dać np kopalni to by wtedy było ciekawsze
Poradnik niedopracowany,staraj się robić większe odstępy oraz używać innych kolorów.Brak zdjęć.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie