MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Edycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
czy GTA kiedykolwiek będzie miało nową edycje? bo jak nie miało by to by było fajnie jak cały czas ta sama tak jak RPG
Banan ostatnio mówił zdaje się ba live ze nie będzie nowej edycji chyba że na trybie nikt nie będzie grał. Poza tym pomysł o graczach, którzy kupili $ za sms. Oni dużo stracą zwłaszcza ze wspomagali serwer kilkukrotnie
czyli raczej na GTA nowej edycji nie będzie?
@up Czytanie ze zrozumieniem... Tak, nie będzie, przynajmniej w najbliższym czasie.
(27-January-2017 15:49:52)kiroPL napisał(a): [ -> ]@up Czytanie ze zrozumieniem... Tak, nie będzie, przynajmniej w najbliższym czasie.

ale mi nie chodzi o najbliższy czas czy wogóle nie będzie bo o ile wiem rpg nie będzie miało nigdy
Po co nowa edycja ...
Banan prawie cały czas dodaje jakieś questy poza tym GTA cieszy się dużą popularnością co dziennie widzę nowych graczy i na serwerze (mineserwer.pl)
jest prawie zawsze ponad 25 graczy
@up2
Skąd wiesz że RPG Nigdy nie będzie miało nowej edycji. Tego nikt nie wie nawet sam Banan więc nie mów nie potwierdzonych info...
@topic
Jak dla mnie update nie jest potrzebny gracze nowi zdobywają eq gracze lepsi zdobywają nowe eq wraz z updatemi. Chodzi o to ze tryb jest cały czas rozwijany i nie ma sensu na chwilę obecną dawać update.
Jak juz to nowa eda będzie :
- Jak będzie mało graczy
-Za 1 rok
- Za 2 lata bo z tego co wiem stara eda była 2 lata czy 1
1 rok
a nie wiem moze doda mapke ktora buduje i to bedzie podobne i bedzie co do roboty Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie