Witam czy mogę używać tego konta? bo się przezprzypadek wylogowałem z abrahaXD i nie pamiętam hasła

Jest opcja przypomni hasło...
To ciekawe jak zarejestrowałeś się na to konto... Podałeś stary email tworząc to konto czy nowy założyłeś?
Abrah ja ci trochę nie wierzę bo ty porostu zalozyles nowe konto żeby nie mieć tych - na abraha ;p
(29-January-2017 21:53:08)emilluzak napisał(a): [ -> ]Abrah ja ci trochę nie wierzę bo ty porostu zalozyles nowe konto żeby nie mieć tych - na abraha ;p
możesz nie wierzyć nie obchodzi mnie to, zapomniałem hasła i tyle a co ty myslisz to nie wiem sam o tym mysl
(29-January-2017 21:53:08)emilluzak napisał(a): [ -> ]Abrah ja ci trochę nie wierzę bo ty porostu zalozyles nowe konto żeby nie mieć tych - na abraha ;p
możesz nie wierzyć nie obchodzi mnie to, zapomniałem hasła i tyle a co ty myslisz to nie wiem sam o tym mysl
(28-January-2017 23:29:26)Dinner napisał(a): [ -> ]To ciekawe jak zarejestrowałeś się na to konto... Podałeś stary email tworząc to konto czy nowy założyłeś?
Odpowiem Ci w taki sam głupi sposób, jak Twoje pytanie - NORMALNIE.
Co do tematu - korzystaj z tego konta, zapisz sobie hasło, żebyś potem znowu nie tworzył tego typu tematów.