MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Pomysł
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Elo mordy Wink

Czy dało by się zrobić coś takiego ze można 1 razowo wykupić klasę na 1 mecz/ pojedynek, kosztowała 1 razowo 1k bo wiele osób chce zobaczyć jak działają klasy

Myślę że zostanie coś takiego wprowadzone Smile

Z góry Yolo Wink
Ta, i może dać każdemu po skrytobójcy.

Macie bronie jednorazowe, bo stałe są przez sms.
Gdyby klasy jednorazowo byłyby 8, a nawet 25 razy tańsze, to ja przepraszam bardzo.

Na NIE.
Pomyśl zanim coś na forum napiszesz, bo takie coś, to by zupełnie ekonomię popsuło. Właśnie po to zbiera się na klasy, żeby ją mieć.

Pozdro
Bez sensu na NIE
Wszystko ci dokładnie wytłumaczył @up2, ja dodam tylko że co jakiś czas okresowo są odblokowywane wszystkie klasy, więc wtedy można posprawdzać ich działanie.
ja bym był za ale nie za 1k tylko za 5k czy coś bo za 1k to za mało
Tak jak napisał Wojtek, w ustalonym czasie otrzymujesz dostęp do wszystkich profesji (klas), co pozwala Ci w pełni wykorzystać ich atuty, jak i poznać ich negatywne strony, słabe strony, co wpłynie w przyszłości na ewentualną decyzję kupne którejś z nich. Co do tematu, jest to słaby pomysł, 1k? Już nie mówiąc o cheaterach którzy by zarobili to 1k w bardzo krótkim okresie czasu, cheaty + klasa = jeszcze większy pogrom jak bez niej ... Na nie.
Klasy są po to by na nie zbierać a nie testować za 1k ciągle w każdej rundzie.
Po co to komu? Jezeli chcę ktoś zobaczyć co dodaje dana klasa wystarczy wpisać /profesje lub zobaczyć u handlarza. I to co powiedział @up klasy są do zdobywania.
Jak chcesz zobaczyc jak dzialaja klasy, to je kup, lub poszukaj na yt. Moze cos znajdziesz.
A ty masz mózg chłopie ?
Jakiś cziter by se zarobił 1k i co? Ninje by se kupił i był by nieśmiertelny
I wogule mógł by być bug że ta klasa by ci została ;v
Stron: 1 2
Przekierowanie