25-January-2017, 20:06:20
25-January-2017, 20:21:46
(25-January-2017 20:06:20)pvpmenxd napisał(a): [ -> ]Siemka wiecie, jak wygracie gre dostajecie punkty, o co z nimi chodzi
?
Niektórzy mówia ze są to kile nie jest to prawda. Tak naprawdę są bezużyteczne (te punkty za wygraną)
25-January-2017, 20:48:44
Nie wiem jak to jest na II do końca, ale na I o ile dobrze wiem kiedyś był zamysł na ich wykorzystanie, co się chyba nawet powiodło, lecz w końcu pomysł padł.tak jak powiedział kolega @up są bezużyteczne.
25-January-2017, 22:47:42
Skoro są bezużyteczne to po są ?
Czyli z tego wynika że lepiej lecieć na pałe i zabijać ile się da niż faktycznie chronić świątynie.Za wygraną też powinna być w miarę sensowna nagroda , jakoś wcześniej o tym nie myślałem bo ktoś z graczy wysoko lvlowych powiedzial ze punkty to kille ale skoro to nie prawda to powinna być jakaś nagroda ...
Czyli z tego wynika że lepiej lecieć na pałe i zabijać ile się da niż faktycznie chronić świątynie.Za wygraną też powinna być w miarę sensowna nagroda , jakoś wcześniej o tym nie myślałem bo ktoś z graczy wysoko lvlowych powiedzial ze punkty to kille ale skoro to nie prawda to powinna być jakaś nagroda ...
25-January-2017, 22:57:49
Punkty nie są wykorzystywane do niczego. Nagrody za wygraną też nie będzie - ktoś będzie kampił, więc nieuczciwe to będzie że dostanie tyle samo jak osoby które broniły świątyni.
Nie opłaca się bronić świątyni? Jak padnie w 5 minut to i killi nie zdobędziesz za dużo.
Nie opłaca się bronić świątyni? Jak padnie w 5 minut to i killi nie zdobędziesz za dużo.
25-January-2017, 22:57:51
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
![[Obrazek: image.php?di=4GHV]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=4GHV)
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!