MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: py.tanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemka wiecie, jak wygracie gre dostajecie punkty, o co z nimi chodzi
?
(25-January-2017 20:06:20)pvpmenxd napisał(a): [ -> ]Siemka wiecie, jak wygracie gre dostajecie punkty, o co z nimi chodzi
?

Niektórzy mówia ze są to kile nie jest to prawda. Tak naprawdę są bezużyteczne (te punkty za wygraną)
Nie wiem jak to jest na II do końca, ale na I o ile dobrze wiem kiedyś był zamysł na ich wykorzystanie, co się chyba nawet powiodło, lecz w końcu pomysł padł.tak jak powiedział kolega @up są bezużyteczne.
Skoro są bezużyteczne to po są ?

Czyli z tego wynika że lepiej lecieć na pałe i zabijać ile się da niż faktycznie chronić świątynie.Za wygraną też powinna być w miarę sensowna nagroda , jakoś wcześniej o tym nie myślałem bo ktoś z graczy wysoko lvlowych powiedzial ze punkty to kille ale skoro to nie prawda to powinna być jakaś nagroda ...
Punkty nie są wykorzystywane do niczego. Nagrody za wygraną też nie będzie - ktoś będzie kampił, więc nieuczciwe to będzie że dostanie tyle samo jak osoby które broniły świątyni.
Nie opłaca się bronić świątyni? Jak padnie w 5 minut to i killi nie zdobędziesz za dużo.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie