MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Porady dla wojowników
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siema piszę ten post ponieważ zauważyłem że przegrane wojowników czasem wynikają z :
-tego że niektórym wojownikom nie chce się robić zbroi albo nie wiedzą o co w trybie chodzi i biegają bez seta .
-Bossowie zakradają się na tyły wojowników i robią ze złotych graczy sieczkę (np. ze mnie) .
-Wojownicy umierają z głodu .

A teraz kilka słów ode mnie. Proszę żeby robić zbroje tym co nie wiedzą o co chodzi bo mało zrobią ale przynajmniej tak szybko nie zginą .
Jeśli chodzi o pilnowanie Bossów to raczej rzadko się przedzierają ale nalrzy pamiętać żeby zawsze zachować czujność .
A teraz sprawa ciast , wiem że wielu wojowników oprócz piekarzy (których często niema) mają ciasta tylko się nimi nie dzielą , więc proszę o rozkładanie ciast dla całej drużyny .

To już koniec mojego posta dziękuje za przeczytanie go i mam nadzieje że się spodobał . Jeśli ktoś chciałby się zastosować do moich rad to bardzo się cieszę. Możecie też sami podawać pomysły na lepsze wygrywanie wojowników pod tym postem Smile .
http://mineserwer.pl/Temat-Poradnik-Rady-na-W-vs-P-1
Tutaj ja to opisałem. Niektórzy się nie dzielą - to ich sprawa. Jeżeli brakuje Ci ciast, to kup uprawnienia lub graj ze znajomymi, którzy może mają to uprawnienie lub wezmą piekarza.
Już był wątek tego typu i on miał więcej poświęconej pracy
To tylko kilka małych porad . Nie miałem zamiaru robić z teko jakiegoś wielkiego poradnika .
Każdy z graczy gra na swoją ręke , gracze z dobrymi itami specjalnie nie dzialą się z słabymi aby ich szybko potwory wybiły co daje lepszym graczom kille a co za tym idzie zdobywają lvl.Kwestia jest taka że każdy gra jak chce a to że ktoś jest głupi i podkopuje własnych albo niszczy mury to już jego kwestia.Najczęściej nowi gracze nie grają zespołowo i grają na pałe , skoro są nowi to forum pewnie tez nie znają a co za tym idzie ???
Piszesz na forum gdzie większość wie jak się gra , jak chcesz ich pouczać powiedz to na serwerze , ij tak tego nikt nie czyta tak samo to co napisalem ...
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie