MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Jam byc Kubuś Puchatek
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemka wszystkim dzisiaj opowiem cos o sobie czyli Kuboliku3.
Mam 15,5 lat ( 16 od 27 wrzesnia ), Chodze do 3 gimnazjum. Mieszkam w Beskidzie Sądeckim wiec przepraszam gdy cos wyrwe w języku chlopow. Sport jest moimi "hobby", a ot to moje ulubione dyscypliny XD :
- Pływanie ( jestem 1 w powiecie, i raz bylem 5 w województwie Małopolskim.
- Ręczna ( Nie jestem kims kto gra w to jak natchniony ale gram w reprezentacji szkolnej
- narciarstwo ( Mieszkam w gorach wiec .. w zimie jezdze 3 razy w tygodniu na stoki, bylem kilka razy w Alpach )
- skoki narciarskie ( ćwiczylem w to kiedy mialem 12 lat , ale "nie mam do tego smykałki"
Uczę sie dosc dobrze, a moj ulubiony p[rzedmiot to historia ( mamy bardzo fajnego profesora, ktory uczy nas tego )
Słucham roznej muzyki, a zwlaszcza POP. MOi ulubieni artysci to :
Eminem , Sia, Letz ZEppelin, Guns and Ronsens, Pharrell Wiliams, Iggy Azaela, Adriana Grande i Calvin Charris itp.
Moimi ulubionym aktorem jest Eddie Murphy, ulubiona ksiązka to GoT ( Games of Thrones).
W przyszlosci che zostac agentem specjalnym XD ( ale na serio )
Odnosnie tego serwa nie mam narazie planow by byc pomocnikiem, poniewaz narazie nie czuje sie gotowy :P.
Mieszkasz w Małopolsce ja też :>
Witam

Cieszymy się ze dolaczyles do nas, oraz fajnie ze podzieliles się z nami nieco o sobie xD

Milej gry na naszych serwerach!
Siema!
Wow nieźle się rozpisałeś Smile Życzę miłej gry na serwerach naszej sieci i staraj się nie łamać regulaminu Wink
Witaj!
Życzymy miłej gry na mineserwer.pl i innych serwerach tej sieci.
Przekierowanie